Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BME Gépészre mentem, nagy hiba volt?
Figyelt kérdés
Már amugy elvégeztem, de elég végzetes hiba volt oda menni. Már a golyatáborban megnyilvánult, hogy egy kumma nő nincs a karon, és mig más iskolákban orrba szájba szexelhetett mindenki golyatáborban, itt egy raklap stréberrel kokculhattál együtt. Az iskolában állando szivatás, be kellett járni, nehéz házik, nevetséges számu kreditekért, katonás rend mindenben...ahol voltak lányok is (gazdaságis szakok, müszaki menedzser, formatervezős banda) ott szétszórtság és lazulás és nyafizás a legkisebb megeröltetés miatt is. Nagy nehezen elvégeztem 5 év alatt, és nem azért mert buta vagyok, hanem pusztán azért mert mondjuk vizsgaidöszakot meg ilyen olyan zh idöszakokat ugy kellett tulélnem, hogy naponta sirtam, hogy sose lesz csajom. Nem volt tul könnyü. Most, hogy elvégeztem, elkezdtem csajozni, de továbbra sincs csajom. Pedig eléggé pofátlanul használnám ki a lehetöségeket. Munkát nem vagyok hajlando keresni, mert csak magamat szivatnám vele, hogy még kevesebb idöm van csajozni, lévén, hogy a munkahelyen szintén egy darab nő nem lesz, csak kockák.
örülj neki,hogy felvettek.én most hagyom ott a sulit,mert a szakma amire jelentkeztem nem tetszik.mást képzeltem el...
2012. szept. 4. 19:58
3/24 A kérdező kommentje:
én ugy jelentkeztem, hogy csak beirtam valamit anno...de bejött...mindenkit felvettek, alacsony volt a ponthatár...mert hát ki az a hülye, aki megszivatja magát egy gépészkarral, ahol eröfeszitéseket kell tenni, és sokat, és nincs se nő sem buli?
2012. szept. 4. 20:02
4/24 anonim válasza:
most már ne a múlton siránkozz, hanem nézz előre !Igenis kezdj el munkát keresni, nekem több gépész egyetemen végzett ismerősöm van, akik nagyon k. jól keresnek és nem csak fiúk vannak a melóhelyen !
Már pedig pénz nélkül nem fogsz tudni bulikba járni, meg sehova , meg egyébként is ha eljársz otthonról nagyobb az esélye, hogy megismerkedsz lányokkal. A másik meg napközben mindenki vagy suli, vagy melóhely, úgyhogy tessék meló után nézni, nem pedig siránkozni !
2012. szept. 4. 20:06
5/24 A kérdező kommentje:
1éve átlag heti 2x járok le bulikba itt pesten, pénzem is megvolt hozzá. EGyetemen is rengeteget jártam, csak épp akkor még fogalmam sem volt róla, hogyan kezdjek el csajozni. tavaly szeptember elött smároltam 2 nővel, azóta meg vagy 40-el...
2012. szept. 4. 20:10
6/24 anonim válasza:
Én nem Pestre, hanem Miskolcra fogok jelentkezni, nyugtass meg kérdező, hogy ott nem kerülhetek én ilyen helyzetbe! :D
2012. szept. 4. 22:55
7/24 anonim válasza:
Udv, szívesen olvasnám a véleményed. Én is bme-re megyek. Mi az, amire most mennél, mit valasztanál, ha újracsinálhatnád? Összevetve a bme-n hova érdemes szerinted menni, miért, és hol haladja meg a nők aránya az 5-10%-ot? :D Kissé bizonytalan vagyok most és aggódom, nagyon szép lenne tőled, ha segítenél pár szóval. :S Pontokkal nincs nagy gáz, kb 420-430 szerintem meg lehet (előrehozottak alapján). Eddig vik-re gondoltam, bár gondolom ott se más a helyzet :/.
2012. szept. 4. 23:32
8/24 A kérdező kommentje:
corvinus, bgf, ávf, pázmány, károli, szal bármilyen hely, ahol oylan dolgokat tanitanak, amit egy nő is fel bir fogni.
mert gépészen pl térlátás nélkül nehézkes boldogulni, és ebben a nők nem nagyon remekelnek.
bme gépész bár egyre könnyebb, de ettől függetlenül nem fog oda több csaj járni. Nem azt mondom, hogy elbaxod az életed ha oda mész, de nagyon oda kell tenned magad évekig, hogy valamit elérj. Pár év cölibátus, ha nem vagy jo pasi. Utána meg befutott mérnökként vagy lesz csajod vagy nem lesz. Csajos buliiskolákban legalább nagyobb eséllyel lesz nemi életed.
2012. szept. 4. 23:36
9/24 anonim válasza:
Hát én inkább mérnökinformatikus szakra megyek, matek-info páros az én asztalom, nincs az irányzattal bajom, de nem vagyok olyan droid fajta, hogy ne kelljen az életem... valahogy ebből kéne a legjobbat kihozni.
2012. szept. 5. 00:05
10/24 anonim válasza:
Azért cicamica mint pázmányos mondom a bölcsész kar se, bulisuli ;) Arról meg ne az élet tehessen már, hogy lúzer vagy becsajozni ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!