Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudtam egy ilyen rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtam egy ilyen rossz lányba beleszeretni?

Figyelt kérdés

22 vagyok, ő 16, de annyira elcsábított a facebookon, hogy már csak ő érdekelt és gyakran gondoltam rá, napi szinten.

Aki olvasta az előzményeket másik kérdésemnél, az tudja miről van szó. Hát csak 3 napig bírtam nélkül, felléptem és szokás szerint hiányolt engem. De ez most annyira fáj, mert kiderült, hogy most szakított a pasijával, vagyis átvert engem, mert nem is tudtam, hogy van pasija. Kettő meg elkezd nekem jelenetet rendezni, hogy mennyire hiányzik a pasija, aztán kb. 7 percre lelép, pill- azt írja ki. Majd hirtelen egy totál meztelen képet küld magáról, amit még annak idején is megígért, hogy majd fog küldeni. Persze én direkt leléptem, mert már akkor is többet éreztem iránta, puszta testiv vágynál. Ez a kis butuska, lüke kislány túlságosan elbűvölt az egyedi, rejtélyes, fura jellemével. Még most sem tudom ki ő valójában, igazából. Angyal vagy ördög? Egyik pillanataban azt érzem, ahogy vele chatelek, hogy egy imádnivaló, ártatlan, szeretetre, szerelemre éhes lány, de a másikban előjön belőle ez a magamutogató, rossz kislány oldal, aki már hirtelen nem is szomorú, hogy a barátja ott hagyta és ismét nekem tetszeleg.

Igazataok volt, tiltanom kellette volna végleg még idejében! :(

2012. jún. 19. 21:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Még most is megteheted...
2012. jún. 19. 21:34
 2/36 anonim ***** válasza:
Keresztneget lehet tudni? Nagyon ismerős a helyzet mint a csaje v ha nem nevét egy lakóhelyt plz
2012. jún. 19. 21:35
 3/36 anonim ***** válasza:
8%

Elküldöd azt a képet? :PPP

fap fap

2012. jún. 19. 21:35
 4/36 anonim ***** válasza:

Én a helyedben már a letagadta a pasiját "sztorinál" hagytam volna, nemhogy sorba állok a következő pofonért.

A másik az,hogy milyen csajszi az, aki meztelen képeket küldözget magáról (úgy, hogy nem komoly kapcsolatban vagytok)?

Legközelebb majd óvatosabb leszel. Előfordul.

2012. jún. 19. 21:37
 5/36 anonim válasza:
Linkelnéd az előző kérdésed?
2012. jún. 19. 21:38
 6/36 A kérdező kommentje:

Gy-M-S megye. Legyen ennyi elég. KÉpet nem küldök, ha már megtisztelt vele, nem küldözgetem tovább a képeit!

Egyébként, most már végképp nem bírtam és bevallottam, hogy nem csak a teste miatt akarom. De persze, tudom, hogy az ilyen lányokat ez hidegen hagyja, csak a dugógépekhez vonzódnak, gondolom a kis lelkizésem utánam majd magától lekopik. Persze kérdezte tetszik-e a képe, direkt nem válaszoltam, úgyis tudja.

2012. jún. 19. 21:39
 7/36 anonim ***** válasza:
Te azt csak hiszed, hogy nem a teste miatt akarod. Ha ronda lenne már nem is akarnád, ezt borítékolom.
2012. jún. 19. 21:41
 8/36 A kérdező kommentje:

Nem tagadta ő, igazából én is hülye voltam, mert nem érdeklődtem, mert úgyis mindig ő írt rám, én sosem rá.

Azért is tűnt úgy, hogy szabad a pálya, vagy valami könnyűvérű féle, aki fűvel fával lefekszik.

Csak nem értem, miért kedveltem meg ennyire.

2012. jún. 19. 21:43
 9/36 anonim ***** válasza:
'szki azért, mert meg akarod dugni, ne misztifikáld túl a dolgot.
2012. jún. 19. 21:44
 10/36 A kérdező kommentje:
Most élőben jelentkezem, azt hiszem belátta, hogy nem a testére utazom már csak, ahogy tisztáztam is vele az imént és most már normális képet küldött magáról, illetve a téma is igen személyesbe kezd menni át. Most olyan jólánynak tűnik. Hát ezen a csajon nem tudok elmenni. :/
2012. jún. 19. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!