Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudtam egy ilyen rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtam egy ilyen rossz lányba beleszeretni?

Figyelt kérdés

22 vagyok, ő 16, de annyira elcsábított a facebookon, hogy már csak ő érdekelt és gyakran gondoltam rá, napi szinten.

Aki olvasta az előzményeket másik kérdésemnél, az tudja miről van szó. Hát csak 3 napig bírtam nélkül, felléptem és szokás szerint hiányolt engem. De ez most annyira fáj, mert kiderült, hogy most szakított a pasijával, vagyis átvert engem, mert nem is tudtam, hogy van pasija. Kettő meg elkezd nekem jelenetet rendezni, hogy mennyire hiányzik a pasija, aztán kb. 7 percre lelép, pill- azt írja ki. Majd hirtelen egy totál meztelen képet küld magáról, amit még annak idején is megígért, hogy majd fog küldeni. Persze én direkt leléptem, mert már akkor is többet éreztem iránta, puszta testiv vágynál. Ez a kis butuska, lüke kislány túlságosan elbűvölt az egyedi, rejtélyes, fura jellemével. Még most sem tudom ki ő valójában, igazából. Angyal vagy ördög? Egyik pillanataban azt érzem, ahogy vele chatelek, hogy egy imádnivaló, ártatlan, szeretetre, szerelemre éhes lány, de a másikban előjön belőle ez a magamutogató, rossz kislány oldal, aki már hirtelen nem is szomorú, hogy a barátja ott hagyta és ismét nekem tetszeleg.

Igazataok volt, tiltanom kellette volna végleg még idejében! :(

2012. jún. 19. 21:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Najo mind1 tudod te is mi lenne a helyes ebben az esetben, mi csak leirjuk neked ha ellened akkor eleve minek írtad ki a kérdést,... Na jomelot a kiscsajhoz
2012. jún. 19. 22:53
 32/36 A kérdező kommentje:
Kéne egy másik lány, akivel eltudnám felejteni, de amíg nincsen, addig a rabja leszek ennek a lánynak. Hacsak meg nem unja majd és le nem kopik rólam.
2012. jún. 19. 23:08
 33/36 anonim ***** válasza:
nem hogy segítenél nekem ink eldönteni két képem közül melyiket rakjam fel facéra ahelyett h szenvedsz xd
2012. jún. 19. 23:42
 34/36 A kérdező kommentje:

tegnap 23:42

Segítek! JÖhetnek a képek! :D

2012. jún. 20. 00:21
 35/36 anonim ***** válasza:

Így van, ameddig nem találsz egy másik lányt addig csak ő fog az eszedbe jutni. Ahhoz hogy elfelejtsd hamar egy másik lány kell. Természetesen nem azt mondom hogy felejts el de mán! :D mert írtam, én a helyedben ezt tenném, de igazából ezt neked kell érezned, lehet össze jön, ki tudja !?

Amikor én így jártam akkor azt gondoltam hogy rajta kívül nincs más lány, és rá kellett jöjjek hogy tévedtem, igen is van még rajta kívül 1000 meg 1000 jobbnál jobb szép leányzó! :D

Amúgy a 22:06 os volta, a hasonló helyzetű kölyök! :D

Kitartást megint! :)

2012. jún. 22. 22:20
 36/36 anonim ***** válasza:
H szerethetsz bele valakibe, ha csak írsz vele? Ez olyan plátóinak tűnik nekem...Ha már ennyire oda vagy érte akkor találkozz vele.. ne írjatok.. Könyörgöm!!! 22 éves vagy!!! Ne gyerekeskedjetek itt..hidd el, h élőbe teljesen más lesz az is lehet, h még jobban bele szeretsz de az is lehet, h tisztára le leszel lombozódva, h nem is olyan amilyenre számítottál és akkor a probléma meg lenne oldva.
2012. aug. 24. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!