Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak rossz kislányok ilyen vonzóak és szépek a számomra folyton?
Nagyon tetszik egy lány, akit csak neten ismerek, csak chateleünk, de távol él tőlem élő találka egyelőre lehetetlen, de nekem külsőre is nagyon bejön, annak ellenére, hogy tudom, hogy csak egófényezésből ír egy olyan csúnya srácnak, mint én. Akármelyik fiút megkaphatja és hajtanak is rá folyton, ahogy mesélte abból ez jött le.
De nem is csodálom, hiszen igazi vékony, modell alkat és arcra is tetszik nekem. Hiányzik, örülök ha ír, de közben tudom, hogy sosem lehet az enyém és így kicsit fáj is, arról nem is beszélve, hogy az ilyen lányok már megaláztak nem is egyszer engem a külsőm miatt, ha nyomulni kezdtem rájuk. Én mégis mindig az ilyen rossz lányokban látom meg a szépet. Bár tény, hogy sok szép vékony lány van szerencsére itt, ahol élek, mert nagyvárosról van szó. Mégis azt látom, hogy a rendes, szép lányok foglaltak, ellenben a rossz, ribizli féle szépek szabadok, vagy ha van párjuk, akkor is kapósak minden jóra. Gondolom ezhért is csábítanak annyira. Főleg ez a lány, aki ráadásul magától ír rám folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!