Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtam egy ilyen rossz lányba beleszeretni?
22 vagyok, ő 16, de annyira elcsábított a facebookon, hogy már csak ő érdekelt és gyakran gondoltam rá, napi szinten.
Aki olvasta az előzményeket másik kérdésemnél, az tudja miről van szó. Hát csak 3 napig bírtam nélkül, felléptem és szokás szerint hiányolt engem. De ez most annyira fáj, mert kiderült, hogy most szakított a pasijával, vagyis átvert engem, mert nem is tudtam, hogy van pasija. Kettő meg elkezd nekem jelenetet rendezni, hogy mennyire hiányzik a pasija, aztán kb. 7 percre lelép, pill- azt írja ki. Majd hirtelen egy totál meztelen képet küld magáról, amit még annak idején is megígért, hogy majd fog küldeni. Persze én direkt leléptem, mert már akkor is többet éreztem iránta, puszta testiv vágynál. Ez a kis butuska, lüke kislány túlságosan elbűvölt az egyedi, rejtélyes, fura jellemével. Még most sem tudom ki ő valójában, igazából. Angyal vagy ördög? Egyik pillanataban azt érzem, ahogy vele chatelek, hogy egy imádnivaló, ártatlan, szeretetre, szerelemre éhes lány, de a másikban előjön belőle ez a magamutogató, rossz kislány oldal, aki már hirtelen nem is szomorú, hogy a barátja ott hagyta és ismét nekem tetszeleg.
Igazataok volt, tiltanom kellette volna végleg még idejében! :(
ma 22:06
Kösz tesó!
Egyébként ez a legrosszabb, már megint kezdi a szexuális izgatást, akarlak szöveg és a ragozása blablabla.
Szerintem megint eltűnok pár napra, vagy inkább végleg.
ma 22:09
Ezt azt átkapcsolást pontosan hogy érted?
Azt hiszem ő már elkezdte, ez a szeretlek duma eléggé új volt a részéről. Főleg, hogy így adta elő, mintha beakart volna húzni a csőbe, hogy énis valljam, hogy imádom, ha értitek mire célzok, de ez nem jött össze neki és most megint a testével teper. Újabb szexi, meztelen képeket küldözget magáról. Azt hiszem, igazad van te lány, nagyon hasonló lehetsz hozzá viselkedés terén.
De mégis imádom, hiába tudom, hogy rossz, meg csak szívat, távolságtartó vagyok kicsit, de mégsem bírok tőle eltávolodni, mindig magához húz, újra meg újra, akarom őt! Ez van. :/
Azt hiszem ő már elkezdte, ez a szeretlek duma eléggé új volt a részéről. Főleg, hogy így adta elő, mintha beakart volna húzni a csőbe, hogy énis valljam, hogy imádom, ha értitek mire célzok, de ez nem jött össze neki és most megint a testével teper. Újabb szexi, meztelen képeket küldözget magáról. Azt hiszem, igazad van te lány, nagyon hasonló lehetsz hozzá viselkedés terén.
én az átkapcsolást úgy gondoltam hogy a belsőmmel próbálom megfogni ha nem sikerül jöhetnek a képek , bár ha képeket küldök mesztelent akkor inkább csak a szexuális dolgokat akarom beindítani
magyarán ha magamból indulok ki és ha pozitív tanácsot kell adnom akkor kérdezz rá hogy miért csinálja ezt , írd le neki hogy mennyire tetszik neked, csak nem tudod hogy még a gyerek kategóriába tartozik e mert amiket leművel a képekkel meg stb. de néha nagyon érett gondolkodást látok benned , nem tudok eligazodni rajtad vagy valami hasonlót írj neki
ha nem értelmes választ kapsz akkor jobb ha felejted
amennyiben véletlen én lennék az a lány akiről most beszélsz xd a tanácsomat felejtsd el :d
ma 22:14
Hát ez az, már lassan három hete csak ő van, olyan jól csinálja, hogy nem is tudok más lányra gondolni. Hiába tartok két-három nap szünetet, igazából egyre jobban érzem a hiányát, már ma muszáj volt fellépnem, vele érintkeznem.
Amúgy miért kérdezgeti folyton, hogy tetszik-e a képe nekem? Erre mit válaszolnátok? Én csak hárítom, hogy tudod te azt és pimaszkodom vele. De már nem bírom és bevágom mindjárt, hogy őrültem kívánlak!
ma 22:21
HÁt az nagy poén lenne, de sok mindent nem ért, amire célzok, vagy is inkább szerintem játssza a hülyét, ő szerintem sokkal okosabb lány valójában, még ha a helyesírás nem is tökéletes időnként. Sok mindent ki akar szedni belőlem, de én makacs vagyok és nem hagyom magam. Ettől még inkább érdeklődő lett, úgy vettem észre. Amúgy lehet én is vagyok az oka, hogy így nyomul rám, mert nem adom magam könnyen neki. Időnként bekajáltattam, hogy szexeljünk majd, de aztán meg eltolom magamtól és nem tudja most mi is van. Bár ezt lehetne még fejtegetni, csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!