Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » BME Gépészre mentem, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BME Gépészre mentem, nagy hiba volt?

Figyelt kérdés
Már amugy elvégeztem, de elég végzetes hiba volt oda menni. Már a golyatáborban megnyilvánult, hogy egy kumma nő nincs a karon, és mig más iskolákban orrba szájba szexelhetett mindenki golyatáborban, itt egy raklap stréberrel kokculhattál együtt. Az iskolában állando szivatás, be kellett járni, nehéz házik, nevetséges számu kreditekért, katonás rend mindenben...ahol voltak lányok is (gazdaságis szakok, müszaki menedzser, formatervezős banda) ott szétszórtság és lazulás és nyafizás a legkisebb megeröltetés miatt is. Nagy nehezen elvégeztem 5 év alatt, és nem azért mert buta vagyok, hanem pusztán azért mert mondjuk vizsgaidöszakot meg ilyen olyan zh idöszakokat ugy kellett tulélnem, hogy naponta sirtam, hogy sose lesz csajom. Nem volt tul könnyü. Most, hogy elvégeztem, elkezdtem csajozni, de továbbra sincs csajom. Pedig eléggé pofátlanul használnám ki a lehetöségeket. Munkát nem vagyok hajlando keresni, mert csak magamat szivatnám vele, hogy még kevesebb idöm van csajozni, lévén, hogy a munkahelyen szintén egy darab nő nem lesz, csak kockák.
2012. szept. 4. 19:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

amikor egyetemre jártam és volt csajom, akkor hirtelen megugrott az átlagom egy teljes egésszel.

a diplomajegyem 3,67 lett, amit négyesre kerekitettek (ez a szokás...)

2012. szept. 16. 19:19
 22/24 A kérdező kommentje:
ja bocs ti nem tudjátok, hogy bme-n a 3as átlagért is vért izzadsz.
2012. szept. 16. 19:19
 23/24 anonim ***** válasza:

ne sajnáltasd már magad... a BME jó úgy, ahogy van... emberek tízezrei elvégezték már, és életben maradtak és semmi kárt nem szenvedtek..

ha lesz barátnőd, nem fog megváltozni az életed... ugyanilyen csökkentértelmű leszel...

komolyan.. ma beszélgettem egy 14-5 éves csajjal facebookon, és azt írta, hogy pasi nélkül egyszerűen értelmetlen az élet...

na, csakhogy legyen viszonyítási alap.. hiába vagy túl a BME-n, azon a szinten vagy, mintha a 8 általánoson, és az első menstruáción lennél túl..

2012. szept. 16. 20:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy a munkahelyeden 1 nő sem lesz? Látod talán a jövőt. Lehet hogy a bejárás közben a buszon fogsz összetalálkozni valakivel, vagy épp kocsid elé lép a pirosnál.

De ne is dolgozz. Akkor jöhetsz ide vissza sírni 5 év múlva hogy nincs munkám és emiatt 1 nőnek se kellek!

2012. szept. 17. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!