Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BME Gépészre mentem, nagy hiba volt?
amikor egyetemre jártam és volt csajom, akkor hirtelen megugrott az átlagom egy teljes egésszel.
a diplomajegyem 3,67 lett, amit négyesre kerekitettek (ez a szokás...)
ne sajnáltasd már magad... a BME jó úgy, ahogy van... emberek tízezrei elvégezték már, és életben maradtak és semmi kárt nem szenvedtek..
ha lesz barátnőd, nem fog megváltozni az életed... ugyanilyen csökkentértelmű leszel...
komolyan.. ma beszélgettem egy 14-5 éves csajjal facebookon, és azt írta, hogy pasi nélkül egyszerűen értelmetlen az élet...
na, csakhogy legyen viszonyítási alap.. hiába vagy túl a BME-n, azon a szinten vagy, mintha a 8 általánoson, és az első menstruáción lennél túl..
Honnan tudod hogy a munkahelyeden 1 nő sem lesz? Látod talán a jövőt. Lehet hogy a bejárás közben a buszon fogsz összetalálkozni valakivel, vagy épp kocsid elé lép a pirosnál.
De ne is dolgozz. Akkor jöhetsz ide vissza sírni 5 év múlva hogy nincs munkám és emiatt 1 nőnek se kellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!