Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » BME Gépészre mentem, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BME Gépészre mentem, nagy hiba volt?

Figyelt kérdés
Már amugy elvégeztem, de elég végzetes hiba volt oda menni. Már a golyatáborban megnyilvánult, hogy egy kumma nő nincs a karon, és mig más iskolákban orrba szájba szexelhetett mindenki golyatáborban, itt egy raklap stréberrel kokculhattál együtt. Az iskolában állando szivatás, be kellett járni, nehéz házik, nevetséges számu kreditekért, katonás rend mindenben...ahol voltak lányok is (gazdaságis szakok, müszaki menedzser, formatervezős banda) ott szétszórtság és lazulás és nyafizás a legkisebb megeröltetés miatt is. Nagy nehezen elvégeztem 5 év alatt, és nem azért mert buta vagyok, hanem pusztán azért mert mondjuk vizsgaidöszakot meg ilyen olyan zh idöszakokat ugy kellett tulélnem, hogy naponta sirtam, hogy sose lesz csajom. Nem volt tul könnyü. Most, hogy elvégeztem, elkezdtem csajozni, de továbbra sincs csajom. Pedig eléggé pofátlanul használnám ki a lehetöségeket. Munkát nem vagyok hajlando keresni, mert csak magamat szivatnám vele, hogy még kevesebb idöm van csajozni, lévén, hogy a munkahelyen szintén egy darab nő nem lesz, csak kockák.
2012. szept. 4. 19:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
jaj nehogy már megsajnáljalak...vannak pázmányról ismeröseim, többek közt pázmány jog-os házibulin szilvesztereztem, de ahogy beszélgettem nem az jött le, hogy hudemegszakadnak a tanulásban..ellenben a külcsinyre nagyon odafigyeltek...öltöny, kisestélyi...házibulira...
2012. szept. 8. 15:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye felfogással nem is csoda hogy nincs csajod, nyavalygás helyett keress munkát!
2012. szept. 8. 19:57
 13/24 A kérdező kommentje:
és akkor majd lesz?
2012. szept. 8. 20:04
 14/24 anonim ***** válasza:
nem te hülye, de talán vernek beléd egy kis munkamorált am. jobb is ha nincs, ilyen ember ne szaporodjon
2012. szept. 8. 21:54
 15/24 A kérdező kommentje:

bme-n mondjuk ja...vertek belénk alapbol is munkamorált a többi, komolyantalan iskolával ellentétben...

meg különben mintha ez kéne a dologhoz...másnak ugy van csaja, hogy életében nem dolgozott végig 8órát, én meg már 14 évesen épitkezésen voltam egész nap meg ilyen aproságok.

2012. szept. 9. 15:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Nehezem hiszem, ha így lenne mit kényeskedsz, hogy "nem vagyok hajlandó munkát keresni" vagy nálatok a megélhetéshez a pénz a fán terem? Különben se értem mért kell ekkora ügyet csinálni a csaj keresésből, mellesleg senkinek nem kell egy nyávogós, egoista barom. Önsajnálat helyett éljj, sportolj, keress munkát és a többi jön magától
2012. szept. 10. 11:31
 17/24 anonim ***** válasza:

Én mit szóljak!?

Festőnek tanultam és nem csak az osztályban de még az iskolában se volt lány. Oda kőművesek, asztalosok, ácsok, stb jártak.

A szakközépbe ahova előtte jártam volt csaj de velük egyáltalán nem beszélek.

Nem csoda hogy nincsenek lány ismerőseim...

Egyébként aki nagy csajozós annak ez nem számít. Egyik haverom asztalos és neki van és mindig is volt barátnője.

2012. szept. 16. 18:49
 18/24 anonim ***** válasza:

úgy érzem ezt már olvastam egy "mit kezdjek magammal?" című kérdésben, és prímán eldumáltunk 8 oldalon keresztül minden eredmény nélkül...

De ezaz! menjen mindenki Corvinusra.. igaz, hogy 480 a ponthatár, és miután elvégzed a sulit nem lesz állásod, de vannak ott csajok és nem kell egész nap bent rohadni..

IGEN! menj pázmányra... relatíve elérhető ponthatár, sok csaj, még több jogász... rekesszünk dunát velük...

elvégezted az ország legjobb műszaki egyetemét.. szerenscéd volt, mert kevesen mentek oda, mert a középiskolai tanároknak sikerült megutáltatnia a fizikát meg a matekot elég sok emberrel...

és te mit csinálsz? ahelyett, hogy elhelyezkednél (mert ellentétben a közgazdászokkal és a jogászokkal neked lenne munkalehetőséged) és elkezdenél komoly emberként élni, itt picsogsz, mint valami 13 éves kamaszfiú, hogy nem tud csajozni

tudod mit? kúrd meg magadat!

mit vársz ettől a nyomorék oldaltól, házhoz jönnek a lotyók, vagy mi? nem vagy hajlandó dolgozni amíg csajod nem lesz? ugyan miért is ragadnának rád a lányok, ha azt látják, hogy még dolgozni sem vagy hajlandó...

panaszkodsz itt, hogy magadat megszivatod.. sajnállak tényleg... majd ha ráérek... képzeld, nem vettek fel sehova egyetemre.. nem azért mert ostoba lennék, azért 400 fölött vannak a pontjaim, csak a Rózsi megcsinálta... OKJra járok... és képzeld van csajom... valószínűleg 5-6 évvel fiatalabb is vagyok mint te, de ahelyett, hogy azt nézem, hogy nő a szőr a tökömön, inkább cselekszem, és nem picsogok...

na tudodmit...

2012. szept. 16. 19:05
 19/24 A kérdező kommentje:
a tanulási problémák elmulnak pár év alatt, de ha nincs csajod az szépen tönkrevághatja az EGÉSZ életedet.
2012. szept. 16. 19:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Na egy újabb kapcsolatfüggő idióta, aki a csajtól várja az életének a megváltását.

Elárulom hogyha lenne is csajod amellett is ilyen hülye lennél int most talán tanulni kellett volna az iskolában és akkor lenne jó melód meg épeszű barátnőd.

2012. szept. 16. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!