Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BME Gépészre mentem, nagy hiba volt?
bme-n mondjuk ja...vertek belénk alapbol is munkamorált a többi, komolyantalan iskolával ellentétben...
meg különben mintha ez kéne a dologhoz...másnak ugy van csaja, hogy életében nem dolgozott végig 8órát, én meg már 14 évesen épitkezésen voltam egész nap meg ilyen aproságok.
Én mit szóljak!?
Festőnek tanultam és nem csak az osztályban de még az iskolában se volt lány. Oda kőművesek, asztalosok, ácsok, stb jártak.
A szakközépbe ahova előtte jártam volt csaj de velük egyáltalán nem beszélek.
Nem csoda hogy nincsenek lány ismerőseim...
Egyébként aki nagy csajozós annak ez nem számít. Egyik haverom asztalos és neki van és mindig is volt barátnője.
úgy érzem ezt már olvastam egy "mit kezdjek magammal?" című kérdésben, és prímán eldumáltunk 8 oldalon keresztül minden eredmény nélkül...
De ezaz! menjen mindenki Corvinusra.. igaz, hogy 480 a ponthatár, és miután elvégzed a sulit nem lesz állásod, de vannak ott csajok és nem kell egész nap bent rohadni..
IGEN! menj pázmányra... relatíve elérhető ponthatár, sok csaj, még több jogász... rekesszünk dunát velük...
elvégezted az ország legjobb műszaki egyetemét.. szerenscéd volt, mert kevesen mentek oda, mert a középiskolai tanároknak sikerült megutáltatnia a fizikát meg a matekot elég sok emberrel...
és te mit csinálsz? ahelyett, hogy elhelyezkednél (mert ellentétben a közgazdászokkal és a jogászokkal neked lenne munkalehetőséged) és elkezdenél komoly emberként élni, itt picsogsz, mint valami 13 éves kamaszfiú, hogy nem tud csajozni
tudod mit? kúrd meg magadat!
mit vársz ettől a nyomorék oldaltól, házhoz jönnek a lotyók, vagy mi? nem vagy hajlandó dolgozni amíg csajod nem lesz? ugyan miért is ragadnának rád a lányok, ha azt látják, hogy még dolgozni sem vagy hajlandó...
panaszkodsz itt, hogy magadat megszivatod.. sajnállak tényleg... majd ha ráérek... képzeld, nem vettek fel sehova egyetemre.. nem azért mert ostoba lennék, azért 400 fölött vannak a pontjaim, csak a Rózsi megcsinálta... OKJra járok... és képzeld van csajom... valószínűleg 5-6 évvel fiatalabb is vagyok mint te, de ahelyett, hogy azt nézem, hogy nő a szőr a tökömön, inkább cselekszem, és nem picsogok...
na tudodmit...
Na egy újabb kapcsolatfüggő idióta, aki a csajtól várja az életének a megváltását.
Elárulom hogyha lenne is csajod amellett is ilyen hülye lennél int most talán tanulni kellett volna az iskolában és akkor lenne jó melód meg épeszű barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!