Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kopaszodok 25 évesen eléggé, de szeretnék barátnőt? Csúnya fiúkat miért szólja le itt mindenki, hogy bennük van a hiba
Bocs ha már írták,nem olvastam el.
Gyúrd ki magad és borotváld le a hajad.
Vagy kenegesd ricinus olajjal a kopaszodó részeket,nagyimnak segített és visszanőtt a haja,nem tudom férfi kopaszodásnál is beválik-e :D
Amúgy ha van egy jó szöveged,stílusod és nem azon izgulsz,hogy hogy nézel ki,simán ellensúlyozza a külsődet szerintem.
Van egy ismerősöm aki kövér és nem is jóképű mégis bomba csajokat szed fel.Még csak nem is pénzes...
Azért nem jön össze, mert ilyen nyamvadtul viselkedsz. Oly mindegy, hogy kopaszodsz-e, és hogy helyes-e az arcod, ha ettől függetlenül igényes vagy, kihozod magadból, a saját adottságaidból a legtöbbet. Ha kedves vagy, vicces, nyitott, az mindig bejön.
Talán ha magabiztosabb lennél, és nem akarnál mindenáron egy barátnőt, össze is jönne valami. Nem azt mondom, hogy most aztán teljesen állj le a kereséssel, hanem egyszerűen ne csak erre koncentrálj, és legyen több önbizalmad, de persze legyen is mire.
Kopaszodas...Kocsis Tibor is kopaszodik, jokepunek sem mondanam megis imadom ot, a szemelyiseget, a kedvesseget es ha arrol lenne szo, jarnak is vele. (meg mielott beszolnanak, nem azert mert hires es mert penze van)
Hanem egyszeruen nagyon vonzo es van valami tisztasag a lenyeben.
Amugy meg lehetsz irto jokepu pasi is, ha melle sz@r a szemelyiseged, ha osszejon veled valaki, idovel ugyis szakit, ha rajon, hogy a jokepuseg melle sz@r a szemelyiseged.
,,Bár nehéz, de ha esetleg csak barátkoznál csajokkal - nem életed szerelmét keresnéd, nem lehetséges, hogy nem blokkolnál le a társaságukban?"
És ezzel mégis mire megy? Pont az effajta a viselkedéssel fog töketlen lúzer benyomást kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!