Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt és más helyeken pasik, hogy csúnya vagyok, ezért nem tudok barátnőt találni stb?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért hisztizik itt is annyi pasi, hogy csúnya vagyok stb nem kellek a nőknek, amikor én is azt tapasztalom, pedig igazán csúnya alacsony pasi vagyok, hogy egy stílussal, kedvességgel, ésszel, egész szép jó nőket lehet találni manapság barátnőnek2012. nov. 8. 23:57
1/24 anonim válasza:
Mert a külső ellenére épp azok a dolgok nincsenek meg nekik, amiket leírtál - és nem is dolgoznak rajta, hogy meglegyenek ezek a dolgok.
2/24 anonim válasza:
Mert pont a stílus, a kedvesség és az ész hiányzik az itt sírókból.
4/24 anonim válasza:
Nemtudom, de hiszen mit tudhatnék, úgyis egy förtelem vagyok :((( és nem kellek senkinek! 19 F magány, magány, ó a MAGÁNY
5/24 anonim válasza:
Forever a lón. Aztán meg majd a túlsó oldalán, ha beértem.
6/24 anonim válasza:
mert sírni jó, olcsó és nem kerül sok energiába
és mert tényleg sok a ronda és/vagy alacsony, aki ápolatlan, igénytelen a ruhája, buta, tuskó stb. annak marad a gép, a maszti meg a sírás
7/24 anonim válasza:
Az a baj, hogyha egy csúnya, alacsony fiú véletlen bepróbálkozik egy szép lánynál, az a lány képes úgy leordítani, kigúnyolni, kinevetni azt a srácot, hogy annak egy életre elmegy a kedve a további próbálkozásoktól.
8/24 anonim válasza:
ezt mar en is megkerdeztem egyszer es szenne lettem oltva,hogy en nem erthetem meg az o nyomorukat (szo szerint volt,aki ezt irta).
kulonben meg az a baj,hogy egyszerubb sirankozni,mint tenni egy lepest a valtozas fele...de mindegy,ezt mi ugysem erthetjuk.
9/24 anonim válasza:
Én elvileg nem vagyok csúnya, de így is kapok gyilkos megjegyzéseket. El sem merem képzelni, mi lenne, ha még ronda is lennék.
10/24 A kérdező kommentje:
Mindenki kap még a leghelyesebb is de próbálkozni kell és simán megy a dolog :)
2012. nov. 9. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!