Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt és más helyeken pasik, hogy csúnya vagyok, ezért nem tudok barátnőt találni stb?
egyet ne feledjetek: még a sírós nyomorgók sem bólintanának rá bármilyen nőre.
még az is lehet, hogy azok a szép,jó nők akiket a kérdező felszed azok a sírós nyomorgóknál nem ütik meg a kellő szintet
mondani szokás a boldogtalanságot a nagyratörő vágyak okozzák
jó oké én is sokszor voltam úgy hogy nem kell playmate szépségkirálynő, hanem xy kaliberű csaj a szomszédból már büszkévé tenne ami nem tűnik elérhetetlennek nekem mégse jött össze. ekkor koplexusaim voltak meg minden
oszt látom hogy némely ismerősöm az fbre teszi fel a smárolós képeit meg írja mennyire boldog...egy olyan lánnyal akivel én nem vállalnám fel hogy kézenfogva végigmennék az utcán
1 szó mint száz: nem tuti hogy a sírósak valóban sajnálatra méltóak, de az sem biztos hogy lúzerek csak lehet hogy aki nálatok jó nő az náluk a futottak még szintet súrolja
Már bocsi! De legyünk csak őszinték.Rengeteg randa lófejű,
beesett mallkasú, korán öregedő,izomtalan magas férfi is van.Csak ezt szeretik elhallgatni egyesek.
Az igazság az, hogy a magas és a nem olyan magas("alacsony")férfiak között is vannak jó fizikumuak és fosok is.
16- nak
Pedig az vagyok hidd el, illetve 168 vagyok (mint egy nő) és ez nem igaz, megint általánosítunk, hogy minden nő ilyen. Attól még, hogy te nem találkoztál olyannal, akinek a belső számít, attól még nem minden nő olyan, amilyennek te gondolod
6# " mert sírni jó, olcsó és nem kerül sok energiába
és mert tényleg sok a ronda és/vagy alacsony, aki ápolatlan, igénytelen a ruhája, buta, tuskó stb. annak marad a gép, a maszti meg a sírás "
Na édesapám/anyám! Küldök neked privátban egy képet magamról, és döntsd el h ronda, ápolatlan vagyok, vagy igénytelen a ruhám?! Sem butának, sem tuskónak nem tartom magam, és mások sem!
Csupán egy kicsit kevés az önbizalmam! Mégsem sírok itt nap mint nap!
Minden próbálkozásom ellenére is csak a gép marad, meg a maszti!
Magyarázd el nekem h miért?
29 F
Van egy ismerősöm, 30 éves és még egyszer volt nője.
Aranyos, kedves, de olyan rohadt töketlen szerencsétlen, látszik a szemén, a mozdulatain, ahogy beszél, mintha bármelyik pillanatban szétverhetné valaki, vagy nem is tudom. Kiábrándító...
Társkeresőn ismertem meg, amíg csak képet láttam rólaés leveleztünk oké volt, nem egy szépség, de semmi taszító nem volt benne, és találkozó után... mint egy gyámoltalan kisgyerek... brrr...
Szóval neked van igazad, ha valaki nézi pl. az Agymenőket, abban van a Leonard ( [link] hasonló kaliber a pasi, alacsony, nem túl szép, de a sorozatos hapsinak hatalmas szövegei vannak, így elég vonzó is. (hiába szerep, a valóságban is ismertem egy 140 centis hapsit, aki vonzotta a nőket és mindig volt valakije, pedig gazdag sem volt és túl szép sem, én nem ismertem, csak láttam és mesélek róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!