Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket szeretne, én nem. Létezik valami gyógyszer alapú férfi fogamzásgátló?
Kedves 30.!
Nem nagyon vagy képben ezzel a helyzettel. Olyan állításokat mondasz,amiről lövésed sincs. Honnan is tudhatnád, hogy mi hogyan beszélünk egymással? Valamint néhol olyan hülyén fogalmazol,mint egy 3. osztályos kisgyerek, így még nagyobb hülyeség jön ki belőle,mint amilyenre alapból gondoltál. Ennél jobban nem reagálnék rá, biztos igazad van...
Köszönöm a jó kívánságot!
Kedves Kérdező! Egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy feltettem egy párkapcsolati kérdést itt, a gyakorikérdéseken. Soha többet.
Az minden esetre nagyon szimpatikus, hogy kiállsz a barátnőd mellett, és őszintán szólva úgy tűnik, hogy szeretitek egymást. Kár lenne, ha tönkremenne a kapcsolatotok.
Kérlek, hogy ne csapd be a lányt. Mi két éve várjuk a babát a férjemmel, és tapasztalatból mondom, hogy kb. fél év után nagyon megterhelő lesz. A lányzó minden mensikor összetörik, zokogni fog. Később elkezdi figyelni a peteérését, arról fog szólni az életetek, hogy mikorra időzítsetek, meg mikor milyen jeleket érez, hogy na most, most tuti sikerült... aztán jön az orvoshoz mászkálás. Egészen addig, amíg mind a ketten bele nem bolondultok. Ne tedd ki ennek magatokat, mert nincs annál nyomorultabb érzés, mint ha gyereket szeretnél, és nem jön.
Ugyanakkor, valóban jó lenne a kompromisszum. Nem tűnsz úgy, mint aki nagyon ellenzi a gyereket; inkább olyannak látszol, aki szeretné, csak egy kicsit fél az anyagiaktól.
Ha egy nőre rájön, hogy gyereket akar, semmi nem állítja meg. Tudod, hogy van a mondás... a nő két dologért tesz meg mindent: hogy legyen, és hogy ne legyen gyereke. Adott esetben a különbség csupán néhány hónap.
Próbáld meg, hogy megkérdezed a lányt: tényleg boldog lesz-e egy babával úgy, hogy nyomást gyakorolt az apukájára a megszületése érdekében? Nem lenne neki is jobb, ha tudná, hogy már Neked sincsenek fenntartásaid? Hogy minden idegszáladdal akarod? Mert a kisördög valószínűleg mindig ott lesz benne, hogy azért erőltette a dolgot... soha nem lesz benne biztos, hogy tényleg szereted-e azt a gyerkőcöt, vagy csak beletörődtél a jelenlétébe. Szerintem amúgy fél úton kellene megegyezni. Kérj egy év haladékot őszintén. Ezt a konfliktust sajnos nem lehet megúszni...
Hogyan is lennék én képben, mikor még te magad sem vagy képben a saját kapcsolatodat illetően! A kérdésedből illetve a válaszaidból kiindulva pedig, sehogyan nem beszéltek egymással! De igazad van, nem tudhatom 100%, csak abból indulhatok ki amit leírtál, de ha nem tetszik a válasz, ne tegyél fel kérdést...
Üdv.: egy 3. osztályos kisgyerek.
34.!
A kérdés kifejtésben nem írtam le részletesen,mert nem ez volt a főtéma,meg gondoltam nem is számít. Az elmúlt 2 évben csak felvetődött, de ahogy múlt az idő egyre sűrűbben hozta fel a párom a baba témát. Elején még csak: Mit szólnál ha vállalnánk egy gyereket? - Jó lenne, de egy kicsit később, még magam is gyerek vagyok, nem menne még. Majd (összeköltözés után) Jó lenne összehozni egy pici babát, lassan benne leszek a korban, most lenne jó gyereket vállalni...stb Szerintem még fiatalok vagyunk,pláne Te, később kéne ráállni a projektre. Majd (eljegyzés után) Most már tényleg itt van az ideje a babának, bővíthetnénk a családot... És mindig egyre gyakrabban és gyakrabban beszélt róla és mostanra sikerült eljutni odáig ahol vagyunk.
35.!
Közel 6 éve vagyunk együtt, (ami azért már nem kevés idő) és eddig teljes mértékben mindenben egyet értettünk, szinte soha nem veszekedtünk, vitáink voltak,mint minden kapcsolatban, de olyan nem, hogy ténylegesen teljesen más állásponton lennénk (megjegyzem most sem ez a helyzet) Szóval ha nagyon mélyen, egy picike ponton érezném azt, hogy "B@sszameg! Lehet, hogy mélyen van benne valami,amit ez mond" akkor most csöndben kussolnék és nem válaszolnék erre a hozzászólásodra, de még csak szikráját sem látom, hogy valamennyire is igazad lenne. Hidd el, én élek ebben a kapcsolatban és nem TE! Ezért most megkérnélek, hogy ha a jövőben is hasonló tartalmú írással szeretnéd bővíteni a topicot, akkor ne tedd! Igazad van, én írtam ki a publikus kérdést, de ha módomban állna tiltólistát létrehozni,akkor neked ott VIP helyed lenne.
Kedves kérdező!
Azóta eltelt 5 év, mi a helyzet a gyerek szüléssel? Megszületett? Vagy szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!