Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy értelmezitek ezt? (elmaradt gyógyszer)
Hétfőn este elfelejtettem bevenni a bogyómat, kedden délután vettem be (bőven lejárt a 12 óra), este pedig bevettem a keddit, azóta rend szerint szedem. Ez a 3. hét a szalagon. A betegtájékoztatóban az áll: "Amennyiben a kihagyott bevont tabletta és az utolsó aktív bevont tablettájának bevétele között kevesebb, mint 7 nap telt el, az alábbi két lehetőség közül választhat: "
Most hogy értsem ezt a mondatot? Be kell tartanom azt, hogy a szünet nélkül kezdjem el a másik szalagfóliát? Légyszi segítsetek!
bocs, de ezt én nem tudhattam, hogy az a b.tájékoztatóban van írva :)
"Amennyiben a kihagyott bevont tabletta és az utolsó aktív bevont tablettájának bevétele között kevesebb, mint 7 nap telt el, az alábbi két lehetőség közül választhat: " - viszont ez a mondat arra utal, hogy azt a kihagyott tablettát egyáltalán nem veszik be. viszont te bevetted - bár késve. erre nincs lehetőség? vagy az is benne van a szövegben, hogy akár 12 óra elteltével is pótolja a kihagyott szemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!