Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti hogy értelmezitek ezt?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy értelmezitek ezt? (elmaradt gyógyszer)

Figyelt kérdés

Hétfőn este elfelejtettem bevenni a bogyómat, kedden délután vettem be (bőven lejárt a 12 óra), este pedig bevettem a keddit, azóta rend szerint szedem. Ez a 3. hét a szalagon. A betegtájékoztatóban az áll: "Amennyiben a kihagyott bevont tabletta és az utolsó aktív bevont tablettájának bevétele között kevesebb, mint 7 nap telt el, az alábbi két lehetőség közül választhat: "

Most hogy értsem ezt a mondatot? Be kell tartanom azt, hogy a szünet nélkül kezdjem el a másik szalagfóliát? Légyszi segítsetek!

2012. okt. 20. 16:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, ezen a héten történt :)
2012. okt. 20. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
már bocs, de pont azt nem írtad le, hogy milyen opciók közül választhatsz! tehát honnan tudjuk, h mit kell csinálnod? de az gondolom le van írva a kis papírodra, szóval elolvasnád? :DD
2012. okt. 20. 16:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Az egyiket leírtam: "Be kell tartanom azt, hogy a szünet nélkül kezdjem el a másik szalagfóliát" A másik meg tárgytalan, mert az azt jelentette, hogy ne szedjem be, ami elmaradt, hanem tartsam most a hét napos szünetet.
2012. okt. 20. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:

bocs, de ezt én nem tudhattam, hogy az a b.tájékoztatóban van írva :)

"Amennyiben a kihagyott bevont tabletta és az utolsó aktív bevont tablettájának bevétele között kevesebb, mint 7 nap telt el, az alábbi két lehetőség közül választhat: " - viszont ez a mondat arra utal, hogy azt a kihagyott tablettát egyáltalán nem veszik be. viszont te bevetted - bár késve. erre nincs lehetőség? vagy az is benne van a szövegben, hogy akár 12 óra elteltével is pótolja a kihagyott szemet?

2012. okt. 20. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
jahm, ha az volt a lehetőség: h vedd be a kihagyott szemet, 12 óránál többet is késve, majd szedd végig a csomagot, majd ne hagyj szünetet, akkor tedd azt :)
2012. okt. 20. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
És azt írj,a hogy ha végigszedem és nem hagyok szünetet, akkor védett vagyok végig. Mégis félek egy kicsit :)
2012. okt. 20. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen azt írja, hogy ez esetben mindenképp pótoljam. Még akkor, is ha két szemet kell bevenni egyszerre.
2012. okt. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!