Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket szeretne, én nem. Létezik valami gyógyszer alapú férfi fogamzásgátló?
Szerintem se hazudj ebben semmiképpen! Az indokokat elég jól elmondták. Egy nőt nagyon megvisel, hogy nem tud teherbe esni és ha később már úgy érzed készen vagy rá és leállsz a bogyókról (mondjuk én nem tudok róla hogy lenne ilyen), akkor már lehet a stressz és az önmarcangolás miatt nem fog a párod teherbe esni...
Ha kiderül, akkor meg a legjobb ha haza se mész, mert bármi a kezem ügyébe akadna azt hozzád vágnám a helyében, hogy hogy lehetsz ekkora aljas, rohadt szemétláda!?
Hogy mondjak is valami érdemlegeset. Ne halogatással próbáld meggyőzni, hanem ész érvekkel, komplett tervvel. Mondd el neki, hogy mielőtt megérkezik a baba, te ezt és ezt szeretnéd megcsinálni/végrehajtani, de ehhez még szükség van egy kis időre. Mondjuk legyen egy év. Akkor elkezdhettek próbálkozni, így ha azonnal teherbe esik a párod, akkor is majdnem 2 év eltelik mire megérkezik a baba.
Azt mondtad neked 2 év tökéletes, a párod pedig megfogja érteni, ha nem mondvacsinált indokokat hall, hanem kész terveket. Ebből látja, hogy komolyan gondolod a témát és nem csak az időt akarod húzni.
Na akkor most elmondom, hogy milyen fázisban van ez itthon. Ha felhozom ezt a témát, akkor nem kezd el veszekedni, hanem simán ott hagy és nem szól hozzám. Egyébként Ő már megkötötte a maga kompromisszumát, miszerint ha nem akarok még gyereket,semmi baj, nem hagy el (egyenlőre), de addig nincs szex, szóval odaszúr ahol a legjobban fáj.
Az itt válaszolók biztos kúrvanehezen hiszik el, de én tényleg akarok gyereket, vágyok rá! Már a fiam nevét is eldöntöttem, amiből nem engedek! De nem akarok úgy járni, mint az unokatesóm. Egészen jó kis élete volt, magát tökéletesen fenntartotta, egy 2 szobás albérletet, meg egy közepes, nem túl régi kocsit. Aztán az élettársa teherbe esett és rögtön egy helyet 2 gyerek jött. Ma van 2 gyönyörű iker kislánya, de négyen egy mini garzonban szenvednek, a kocsiját elvitte a bank és totál kilátástalan a helyzetük. Na ezt én nem akarom!
Egyébként az én Drágám már 3 hete leállt a gyógyszerével, szóval az is lehet, hogy teljesen feleslegesen küldenek el itt sokan a f@szba, mert már úgy is mindegy. Még nagyon friss a dolog, hogy ennyire bekeményített, pár hétig még ellavírozok, aztán nincs mese, beszélni kell vele, megpróbálom azt,amit sokan írtatok, de akárhogy is lesz elhagyni nem fogom! És ezt ne is mondjátok, mert csak röhögni tudok rajta (és mellé még fel is b@ssza az agyam).
Ilyen gyógyszer nincs.
Vagy kotont húzol, vagy nem élvezel bele (de persze ez csak vmennyivel csökkenti az esélyt, nem megbízható), de ezt nyilván észreveszi.
Szóval lényegtelen, hogy mennyire illendő vagy tisztességes a dolog, nincs ilyen és kész.
Elég idióta a barátnőd egyébként. Ugyanis ha vkire rákényszerítenek egy gyereket, az tuti szétk.ja a kapcsolatot.
A vége úgy is az lenne, hogy teherbe esne, te meg egy ideig még talán bírnád, aztán otthagynád a p.csába.
Ha nem érti meg, akkor szakíts vele, vagy tényleg ne szexeljetek egyáltalán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!