Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket szeretne, én nem. Létezik valami gyógyszer alapú férfi fogamzásgátló?
Igazi önző kis pics@ a bnőd kérdező bocsi ne haragudj.
Tudod mit mondanék erre neki,akár viccesen,amit a volt edzőm mondott(R.I.P),amikor én veszekedtem a csajommal:,,Mond azt a kispin_nak,hogy ma este szex lesz veled vagy nélküled",igen lökd neki oda ezt.
Amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten.
De jól látod kérdező,sokan szülnek persze a fizu az bruttó 100 sincsen de azér kell a gyerek,te jól látod épitsd csak a karrieredet ahogy kell,a barátnődnek sajns semmi célja nincsen az életbe ellenni otthon mindegy legyen némi pénz havi egy mozira talán csak,hogy szüljön,ebből is látszik nem hozzád való a lány,én nem ellene beszélek,hanem csak látom.Hajrá kérdező ügyesen,beszélj vele még egyszer ha ebből sem ért akkor tényleg jobb ha szakítasz vele,de vigyázz nagyon nehogy sunyi módon essen teherbe.Sajnos ki lehet nézni sok nőből.
Azért a ti kapcsolatotokban valami alapvető hiba lehet szerintem, vagy legalábbis nekem meglehetősen fura. Te eldöntötted a leendő fiad nevét és ebből nem vagy hajlandó engedni.
Ő eldöntötte, hogy gyereket akar, márpedig most és ebből nem hajlandó engedni...
Basszus nem egy csokiról van szó, hogy lesz és nem érdekel te mit szólsz hozzá és nem az oviban vagytok, hogy "márpedig ha nem így lesz, akkor elkobozom a kedvenc játékod".
A véleményemet/tanácsomat az előző oldalon megtalálod valahol, még mindig ezt tartom a legcélravezetőbbnek.
Na jó és ha ő addig szépen teherbe esik?
Szerintem ilyen alapokra fektetni egy kapcsolatot nagyon nem jó. Egy gyerek úgy érkezzen, hogy azt mindkét fél szeretné és ne úgy, hogy az egyik fél megköti SAJÁT MAGÁVAL a kompromisszumát.
Én nő révén megértem a párodat, mert én sem tudtam soha 30-as kismamaként elképzelni magamat, de azért kicsit túlzásnak tartom ezt az egészet és ha a párom nem akarná, akkor nem ráerőltetném, hanem sokkal inkább elkeserednék, hogy egyedül vagyok az érzéseimmel (még egy darabig legalábbis). Továbbra is fenntartom, hogy fontos az, hogy ne halogatásokat halljon, hanem konkrét terveket, hogy érezze, hogy rajta vagy te is az ügyön, csak még egyelőre más mélységekben vannak dolgaitok, amit a gyerek érkezésére el kéne simítani. Nem hallgat végig? Sétálgass utána és ha kell, akkor a hátának mondod el, ennyi... Ne az ő kizárólagos döntése legyen a gyerek, hanem a TIÉTEK!
Én ezt abszolút nem sértegetésből írom, hanem mert ez a kezdet szerintem egy tökéletes alapja annak, hogy rossz véget érjen a házasságotok/kapcsolatotok.
Na ez az, végre valami! Ilyenkor örülök, hogy itt tépem a számat. :) A kezdeti ötlethez képest ez már egészen emberi megoldásnak hangzik.
Szimpatikus az a felfogásod, hogy nem fogadod el a "hagy ott" típusú válaszokat, mert én sem gondolom, hogy mindenre a szakítás a megoldás, sőt... A lényeg, hogy valamilyen módon üljetek le ezt megbeszélni. Komolyan mondom, hogy lássa, hogy tényleg mennyire komolyan gondolod a komplett terved mellett akár egy baba boltba is elmehettek körbenézni, hogy még is mennyi az annyi. Lehet hülye vagyok, de én ragaszkodok az ilyen "hülyeségekhez", számomra akár az is beleférne, ha felvetnéd, hogy vegyük meg az első babaruhát és te ígéred, hogy 1 év múlva (vagy másfél) ráálltok a baba projektre.
A lényeg, még mindig hangsúlyozom, hogy ne úgy állj elé, hogy majd egy év múlva, vagy talán kettő, vagy majd ha lejárnak a hiteleink, majd ha lesz másik autóra pénz, blabla... Ez azt az érzést kelti az emberben, hogy nem is akarod, csak tologatni akarod.
Ha már most ilyen a kapcsolatotok szerinted milyen lesz később? Nem tudtok értelmesen beszélni se egymással, mindenki önző, de főleg a barátnőd. Kényszerből vállalsz gyereket, igazán boldog életetek lehet ilyen kezdéssel később is. De ha te lesz.arsz minden tanácsot, van egy saját elképzelésed, akkor minek kérdezgetsz itt? A kérdésedre a választ megkaptad, nincsen férfiaknak fogamzásgátló, ami nem lenne egyértelmű alkalmazva! De ezt nyilván a google is tudja!
Sok boldogságot kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!