Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, nagy butaság ez részemről?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, egy éve ért véget egy 4 évig tartó kapcsolatom.. azóta csak tengek-lengek a világban, tanulok, de nem volt másik kapcsolatom.. Nemrég úgy alakult az életem, hogy lehetőségem adódott külföldre költözni, tegnap végre kiderült a konkrét időpont is.. 1 hónap múlva megyek.. A probléma csak az, hogy 2 hete közelebb kerültem egy sráchoz.. Korábban is ismertem, de lévén, hogy kapcsolatban éltem nem mertem odamenni hozzá, aztán mikor szakítottunk a volt barátommal, akkor meg azért nem mertem, mert még rossz kedvem volt, ő egy annyira jó pasi, hogy azt hittem szóba se állna velem.. Most pedig kiderült, hogy mégis.. Ő is külföldön lakik, persze véletlenül sem abban az országban, ahová én megyek.. Ő két hetente jár haza, én kb 3 hetente terveztem.. Mikor belementem az ismerkedésbe, azt hittem ez ennyi lesz, volt pár szép napunk együtt és vége, de még mindig ír nekem, én egyre többet gondolok rá, furcsa, de úgy érzem hiányzik, összeszorul a tokrom, ha belegondolok, hogy soha többé nem ölel meg.. Buta voltam, hogy elfogadtam a közeledését? Ti építenétek arra, hogy 2 év múlva elméletileg mindketten hazaköltözünk? Elég lenne nektek havonta egy hét együtt? Vagy itt fejeznétek be még az egészet mielőtt igazán elkezdődött volna? (Bocsánat, hogy hosszú lett)2012. nov. 7. 12:32
1/2 anonim válasza:
koncentrálj a karrieredre,a távkapcsolatnak nincs értelme.
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg sokkal fontosabb a pénznél a kapcsolat. Annyira kicsinyes ez a pénzközponúság:/ Ha valaki talpraesett akkor lesz jó állása, de még egy ilyen ember nincs a Földön, azt se feledd, pénzből meg van több mint kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!