Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha egy korábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csokoládétündér kérdése:

Mi van akkor, ha egy korábbi szerelem még nem tűnt el teljesen az életemből, mert nagyon-nagy volt (már részemről), és azóta is álmodom vele időnként?

Figyelt kérdés
Viszont már egy éve új párom van aki nagyon szeret és én is szeretem és fontos nekem, de a másikat még nem sikerült teljesen lezárni, pedig az a fiú nem igazán tudta mit akar és sokat sírtam miatta, mégis úgy érzem hogy ő volt a NAGY Ő.Nyár vége óta együtt lakom a mostani párommal,de kezdek elbizonytalanodni mert az előző fiú újra és újra előjön álmomban...
2012. nov. 3. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Alapból én nem kezdek bele egy új kapcsolatba, amíg a régit TELJESEN le nem zárom! Az együtt élés már komoly dolog és szerintem a jelenlegi barátod is így gondolja, szóval ha te másképp vagy a kapcsolatotokkal, akkor inkább lépj ki belőle,mert csak fájdalmat okozol az "új" barátodnak!
2012. nov. 3. 11:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem akarom bántani a páromat mert nagyon szeretem és fontos nekem,csak nem tudok mit kezdeni ezekkel az álmokkal..a régi pasival pedig anno úgy gondoltam hogy lezártam magamban,de most újra előjött valamiért...ezért nem tudom hogy ez most mi akar lenni...
2012. nov. 3. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le és gondolkodj el ezen alaposan még mielőtt esetleg helytelenül döntesz!:) Sok szerencsét! :)
2012. nov. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!