Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szerelem részemről átformálódott már szeretetté vagy mi? Többi lent!
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 9hónapja vagyok együtt és 9hónap után hiányzik a változatosság. Keresem a többi fiú társaságát és akár forróbb helyzetekig is képes vagyok elmenni de úgy érzem hogy még mindig őt szeretem.A forró helyzeteken nem a smárolást és a szexet értem hanem csak tapizások, nyakra puszi ilyenek!2012. máj. 21. 14:46
1/4 anonim válasza:
Hát már ne haragudj de ez elég tiszteletlen a barátoddal szemben. Ha ilyesmire vágysz, akkor szakíts, ne keresd az alkalmat a flörtre míg mellette vagy.
2/4 anonim válasza:
Remélem tudod hogy ez már erősen a megcsalás kategória. Ha azt érzed más fiúval jobb lenne ne hülyítsd szerencsétlent és váljon szét utatok.
3/4 anonim válasza:
Úgy látszik, a barátod egy papucs. Mondd a szemébe, a következő lánynál ne kövesse el azt a hibát, amit veled, hogy tiszteli, maga elé helyezi, mindent megtesz érte, ja és még kedves is. Köszönettel: a férfiak
4/4 anonim válasza:
Vagy próbáljatok ki új dolgokat... Nem kell egyből szakítani. Ha még mindig szereted üljetek le, s beszéljétek meg... Mindenhez 2 ember kell, a szakításhoz, s az összejövéshez is. S ne csak a te döntésed legyen a szakítás. A közös megállapodás mindig sokkal fájdalommentesebb mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!