Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi büszkeségedet választod, vagy azt, hogy futsz azután a lány után, akit szeretsz?
sokan mondják, hogy a férfi sosem adja fel büszkeségét, és sosem fut egy lány után....
akkorsem, ha azt a lányt mindennél joban szereti.
Tehát inkább szendvedjek, mint fussak utána, és esetleg csináljak hülyét magamból, (csokor virág, bonbon, miegymás, és csak bekopogok, ugy hogy nem beszéltük meg a talit)
szét vagyok csúszva, csak a barátnőm jár a fejembe, és tudom, hogy én b*sztam el a kapcsolatot. :(
ekközben tudom ,hogy ő alighanem tulvan rajtam. és vagy semmit sem érez, vagycsak egy nagyon keveskét.
de ha belegondolok, is sirva fakadok, hogy sosem látom többé, nemhallom a hangját, és egyszer más fogja ölelni, mást fog csókolni, és mást fog szeretni...és más fog szeretkezni az én bartánőmmel..akit imádom mindennél jobban.
és sajnos ez a néhány nap döbbentett erre rá engem....hogy tényleg egy tuskó votam vele, és megértem, hogy közel egy év után ezt meglégelte....:/
teheát büszkeség és szenvedés, vagy alázat, és talán...talán...pár százalék esélyt adnék, hogy megbocsátana és visszafogadna....
Ugyanez történt velem is... Majdnem minden az én hibám volt, elhagyott...
Azt az utat választottam, hogy mindent feladok, csak visszakapjam...
Ha meg sem próbálsz neki bizonyítani, akkor az esélyed sem lesz rá meg, hogy visszakapd...
Ácsi!
Ha tudod h te b@sztad el a kapcsolatotokat, akkor menj utána te hülye!! 1 próbát mindenképp megér!
Azt hittem olyat fogok olvasni h a csajjal ismerkednék de elsőre elutasított....
lényegében igen. azért szakítottunk, mert egy bunkó f@sz voltam vele. belátom. és meg is értem hogy elege lett.
mikro utoljéra találkoztunk élőben, aztmondta nekem, szeret még, csakmér nem annyira mint amikor együtt voltunk. és nemtudja, hogy szerelmes-e még..:/
Gondolom bizonytalan,tehát bizonyítanod kell.
Elmondom én minek örülnék.Női szemmel.
Ha eljönnél egy szál virággal és azt mondanád,hogy nagyon sajnálod ami történt,tudod,hogy hibás van nagyon megbántad,de szeretnél bizonyítani és jóvátenni a dolgot.Szeretnél egy esély kapni.
Aztán ha belemegy,akkor elkezdenétek újból randizni.Elmenni kettesben ide-oda..Nem kell elkapkodni a dolgot,lényeg,hogy lássa,hogy tényleg szereted és,hogy bízhat benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!