Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi büszkeségedet választod, vagy azt, hogy futsz azután a lány után, akit szeretsz?
sokan mondják, hogy a férfi sosem adja fel büszkeségét, és sosem fut egy lány után....
akkorsem, ha azt a lányt mindennél joban szereti.
Tehát inkább szendvedjek, mint fussak utána, és esetleg csináljak hülyét magamból, (csokor virág, bonbon, miegymás, és csak bekopogok, ugy hogy nem beszéltük meg a talit)
szét vagyok csúszva, csak a barátnőm jár a fejembe, és tudom, hogy én b*sztam el a kapcsolatot. :(
ekközben tudom ,hogy ő alighanem tulvan rajtam. és vagy semmit sem érez, vagycsak egy nagyon keveskét.
de ha belegondolok, is sirva fakadok, hogy sosem látom többé, nemhallom a hangját, és egyszer más fogja ölelni, mást fog csókolni, és mást fog szeretni...és más fog szeretkezni az én bartánőmmel..akit imádom mindennél jobban.
és sajnos ez a néhány nap döbbentett erre rá engem....hogy tényleg egy tuskó votam vele, és megértem, hogy közel egy év után ezt meglégelte....:/
teheát büszkeség és szenvedés, vagy alázat, és talán...talán...pár százalék esélyt adnék, hogy megbocsátana és visszafogadna....
háth nekem is emgvolt a tanulópénz...nemjöttbe..:/ hiába szerettem ,ha ő nem engem...akkor nem eröltetem..:/
lessz más...mindig van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!