Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi büszkeségedet választod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi büszkeségedet választod, vagy azt, hogy futsz azután a lány után, akit szeretsz?

Figyelt kérdés

sokan mondják, hogy a férfi sosem adja fel büszkeségét, és sosem fut egy lány után....

akkorsem, ha azt a lányt mindennél joban szereti.

Tehát inkább szendvedjek, mint fussak utána, és esetleg csináljak hülyét magamból, (csokor virág, bonbon, miegymás, és csak bekopogok, ugy hogy nem beszéltük meg a talit)

szét vagyok csúszva, csak a barátnőm jár a fejembe, és tudom, hogy én b*sztam el a kapcsolatot. :(

ekközben tudom ,hogy ő alighanem tulvan rajtam. és vagy semmit sem érez, vagycsak egy nagyon keveskét.

de ha belegondolok, is sirva fakadok, hogy sosem látom többé, nemhallom a hangját, és egyszer más fogja ölelni, mást fog csókolni, és mást fog szeretni...és más fog szeretkezni az én bartánőmmel..akit imádom mindennél jobban.

és sajnos ez a néhány nap döbbentett erre rá engem....hogy tényleg egy tuskó votam vele, és megértem, hogy közel egy év után ezt meglégelte....:/

teheát büszkeség és szenvedés, vagy alázat, és talán...talán...pár százalék esélyt adnék, hogy megbocsátana és visszafogadna....

2012. máj. 20. 19:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
sajnos elég negatívan áll hozzám....:/ üzenetre nem válaszolt, neten sem, telefont nem veszi fel...:/
2012. máj. 20. 20:50
 12/25 anonim ***** válasza:
Próbáld meg személyesen.Úgy milyen?
2012. máj. 20. 20:56
 13/25 A kérdező kommentje:

személyesen aztmonta amit írtam már egyszer...nemtudja akarja e foyltatni.

de azóta már levélben közölte velem, hogy vége a kapcsoaltunknak...nemvagyunk többé egy pár...:'(((((((((

2012. máj. 20. 21:17
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát erre most mit mondjak?

Vagy megpróbálod mégegyszer személyesen,vagy hagyod és ennyi volt.

2012. máj. 20. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani, hogy döntened kell. Vagy kockáztatsz és annak lehet egy ennél nagyobb fájdalom is a vége az ismételt visszautasítástól, vagy pedig beletörődsz a helyzetbe és később bánni fogod, hogy nem tettél meg mindent amíg még lehetett.

Küzdj érte!!

2012. máj. 20. 22:06
 16/25 A kérdező kommentje:
ezazz...énis ezen vagyok...hogy nemmodhatom el, hogy igenis, én midnent megpróbáltam...:/
2012. máj. 20. 22:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Nagyapám örökbecsű mondása: "Busz után, meg nő után nem érdemes futni, mert jön a következő!"

Bár ha megtaláltad az igazit, akkor érdemes kompromisszumot kötni, és alábbhagyni a büszkeségből...

2012. máj. 24. 12:51
 18/25 Gergo_30F ***** válasza:
ez nem büszkeség kérdése, hanem önkritikájé, akaraté, kitartásé. ne topogj egy helyben, keresd, amíg értelmét látod, ha visszakapod mutasd ki, hogy változtál, és adj neki időt, ha meg nem, tanulj belőle és lépj tovább.
2012. máj. 24. 13:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el a szakítástól fogva?
2012. máj. 24. 13:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Már választottam.. Férfi büszkeséget. 23/F
2012. máj. 24. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!