Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó, csendes és szerény, vagy inkább bevállalós és nagyszájú, magabiztos?2012. máj. 20. 14:20
1/8 anonim válasza:
Olyanok amilyenek te :) cuncimunci :)
Nem tudodom,én nem ezek a kritériumok alapján választok,legyél mindig őnmagad és akkor nem kellesz csalódnod :)
2/8 anonim válasza:
Voltmár 3 darab "bevállalós,nagyszájú" barátnőm..
Egy életre elégvolt belőlük XD
5/8 BlackSword válasza:
valahol a kettő között, mert nem tudok mit kezdeni az elsővel... Ha nagyon választanom kellene, akkor a második... de leginkább azt a lányt, aki mindig, minden körülmények között önmaga... és nem egy szerepet játszik...
6/8 anonim válasza:
megértsen engem, szeressen, az sem árt ha jól néz ki, de plázacica ne legyen nem kell h mindenki lássa mindenét elég ha csak én tudom h mije van és mije nincs rendes, igényes, aranyos helyes ne pedig az akit mindenki akar, nekem ez a típusú lányok jönnek be, csak sajnos elég kevés az ilyen :S
7/8 anonim válasza:
inkább bevállalós,vidám,csipkelődős,de tudjon komoly is lenni
persze másféle is bejöhet de nálam ez a favorit:D
a csendes,visszahúzódó,szerény csajok annyira nem az esetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!