Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16év körüli fiúk, általában nektek milyen lányok jönnek be?
Ha vékony vagy, gondolom arra is érted, hogy kicsi a melled stb. Na az az, ami nem nagyon érdekel, annál inkább az, hogy tömeglány-e, vagy sem.
17/f
Ez tényleg személyenként változó, ahány ember, annyi szemlélet. Meg persze lehet hogy a végén tök másba szeretsz bele :)
Az én ideálom a nem túl vékony, picit husi lány, akin van mit fogni. Természetes, nem festett haj, színe mindegy. Belsőre pedig: Nem bulzós, a körömrágásnál pedig ne legyen károsabb szenvedélye. :)
Elsősorban legyen vicces,kedves,és fogjon meg benne valami :) külsőre: legyen egy stílusa és ne legyen az a sorozatban gyártott pirított r*banc féle ez nagyon nem jön be.Én alakra személy szerint azt szeretem ha egy lánynak homokóra alakja van ez az ami nekem nagyon bejön:D magasság az nem fontos mert az én 164cm-nél könnyű magasabbnak lenni.
úgy nagyjából ennyi. 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!