Szerintetek fájhat a hátam, térdem, csuklóm a 8-9kg körüli babám cipelésétől (kendőben viszem ki általában)? Van más is így rajtam kívül?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 11:31
1/7 anonim válasza:
Nekem is fáj a hátam és a térdeim, pedig még csak alig 6 kiló fölött van a babám. Nem csak a cipeléstől fájhat, hanem akár az emelgetéstől, a pelenkázás és fürdetés közbeni görnyedéstől is. Egy jó masszázs és egy kis kímélés segít!!!
2/7 anonim válasza:
Persze. Én is voltam így 6-7 kg-os babával is, pedig nem használtam hordozókendőt. Rengeteget kell így is cipelni, elég megterhelő tud lenni.
3/7 anonim válasza:
sajnos az en hatam is nagyon faj.a kisbabam 4670 grammal szuletett, nagyon nagy hasam volt vele es mar akkor elkezdett fajni a hatam.most 7 es fel honapos es 11,5 kg.szoval nagyon nagy baba.de nem kover hanem hosszu.voltam orvosnal a hatammal mert ugy erzem nem az izom faj hanem a gerincem meg is rontgeneztek de semmi bajom es ez csak izomfajdalom!ugyhogy nem vagy egyedul! :-)
4/7 anonim válasza:
Én is így voltam meg vagyok is. Nekem kb. 9 kg a babám, nekem is fáj mindenem. Szedtem a térdemre kobralgin-t, jobb, de még mindig érzem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már azon gondolkodtam,hogy menjek-e reumatológiára,de akkor Hála Istennek nem valószínű,hogy az a baj.Egyszerűen a megerőltetéstől lehet.
2011. márc. 14. 17:05
6/7 anonim válasza:
Én izületi problémákkal küszködöm,és ugyanezek a problémáim.Ne haragudj,de a csuklód nem fájhat a babaemelgetéstől,én is kendőben hordozom az ilyen sulyú babámat,de ezek a kendők nagyon kényelmesek.Szerintem mindenképpen keress fel egy szakembert,mert én már ott tartok,hogy elkezdtek görbülni az ujjaim,és az influenza ideje alatt is olyan szörnyű fájdalmaim vannak,hogy az ellenségemnek sem kivánom.
7/7 anonim válasza:
16:48 -as vagyok
Elfelejtettem írni előzőleg, hogy nekem segített a hátamra a torna is. Míg csináltam nagyon jó volt, utóbbi időben nincs időm, érzem is hiányát. Próbálkozz tornával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!