Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek fájhat a hátam,...

Szerintetek fájhat a hátam, térdem, csuklóm a 8-9kg körüli babám cipelésétől (kendőben viszem ki általában)? Van más is így rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj a hátam és a térdeim, pedig még csak alig 6 kiló fölött van a babám. Nem csak a cipeléstől fájhat, hanem akár az emelgetéstől, a pelenkázás és fürdetés közbeni görnyedéstől is. Egy jó masszázs és egy kis kímélés segít!!!
2011. márc. 4. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze. Én is voltam így 6-7 kg-os babával is, pedig nem használtam hordozókendőt. Rengeteget kell így is cipelni, elég megterhelő tud lenni.
2011. márc. 4. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
sajnos az en hatam is nagyon faj.a kisbabam 4670 grammal szuletett, nagyon nagy hasam volt vele es mar akkor elkezdett fajni a hatam.most 7 es fel honapos es 11,5 kg.szoval nagyon nagy baba.de nem kover hanem hosszu.voltam orvosnal a hatammal mert ugy erzem nem az izom faj hanem a gerincem meg is rontgeneztek de semmi bajom es ez csak izomfajdalom!ugyhogy nem vagy egyedul! :-)
2011. márc. 14. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam meg vagyok is. Nekem kb. 9 kg a babám, nekem is fáj mindenem. Szedtem a térdemre kobralgin-t, jobb, de még mindig érzem.
2011. márc. 14. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már azon gondolkodtam,hogy menjek-e reumatológiára,de akkor Hála Istennek nem valószínű,hogy az a baj.Egyszerűen a megerőltetéstől lehet.
2011. márc. 14. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Én izületi problémákkal küszködöm,és ugyanezek a problémáim.Ne haragudj,de a csuklód nem fájhat a babaemelgetéstől,én is kendőben hordozom az ilyen sulyú babámat,de ezek a kendők nagyon kényelmesek.Szerintem mindenképpen keress fel egy szakembert,mert én már ott tartok,hogy elkezdtek görbülni az ujjaim,és az influenza ideje alatt is olyan szörnyű fájdalmaim vannak,hogy az ellenségemnek sem kivánom.
2011. márc. 14. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

16:48 -as vagyok

Elfelejtettem írni előzőleg, hogy nekem segített a hátamra a torna is. Míg csináltam nagyon jó volt, utóbbi időben nincs időm, érzem is hiányát. Próbálkozz tornával.

2011. márc. 15. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!