Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez butasag? De nagyon kivancsi vagyok
Figyelt kérdés
tehat baratommal harom hnapja vagyunk egyutt. elotte keteves kapcsolata volt. nagyon erdekel a csaj megkerdezzem a nevet? kivancsi vagyok ra megorulnek ha meg ot szeretne2012. nov. 1. 22:37
1/7 anonim válasza:
Ha öt szeretné vele lenne és nem veled. Amugy a nevéből még nem fogod meg tudni hogy hogy érez iránta.
2/7 anonim válasza:
attól hogy tudod a nevét még nem tudod hogy őt szereti e. de az elsőnek igaza van !
3/7 anonim válasza:
Most veled van! Maximum megcsal. Akkor meg már tudod a választ, nem kell ezen aggódni szerintem.
4/7 anonim válasza:
persze kérdezd,ez valahogy természetes,hogy szóba jön és beszélgettek róla,hisz nem csak a jelent hanem a múltat is meg ismerik a párok. :)
5/7 A kérdező kommentje:
csak latnak rolla kepet hogy hogy nez ki stb. tudom de a csaj hagyta ott ezert vannak ketsegeim
2012. nov. 1. 22:40
6/7 anonim válasza:
ha meg nem bízol benne minek vagy vele?
7/7 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi voltam, úgyh simán megkérdeztem a nevét is mikor feljött a téma. Én még ráadásul rosszabb helyzetben voltam, mert a barátom több mint 5 évig volt együtt a csajjal, és nem is szakítottak volna, ha nem derül ki h a csajszi megcsalja. Szóval nem gond megkérdezni. Csak ne mutass túlzott érdeklődést az exe irányába, inkább örülj neki ha nem sűrűn hozza őt fel. Az csak annak a jele h te érdekled, és nem az előző körül járnak a gondolatai.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!