Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni! Kíváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyöngyi12345 kérdése:

Nem tudok dönteni! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!?

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom 11 éve (15 éves voltam mikor összejöttünk). Boldog kapcsolatban éltünk pár hónappal ezelőttig, mikor valami történt bennem... azt hiszem besokalltam a problémák, mindennapi gondok miatt. Még ő előtte volt egy egy éves "kapcsolatom" gyerekfejjel egy másik sráccal, amit sosem tudtam elfelejteni.. és ő sem engem. Mikor éreztem, hogy valami nincs rendben (én sem tudtam mi) leültem párommal nem egyszer "megbeszélni" de csak veszekedés lett belőle. Telt az idő és elkezdtem az exxel beszélgetni... majd találkoztunk... Most ott tartunk, hogy jelenlegi páromat hazaküldtem, hogy egyedül lehessek, de hiába, nem tudom melyikük mellett lehetnék boldog. Az ex minden rezdülésemet előre tudja, stabilabb, intelligensebb.. A mostani párom viszont úgy szeret ahogy senki nem tudna, bármit megtenne értem, gondoskodó, megbízható...

A barátaim azt mondják, az a fontos, hogy én legyek boldog... de honnan is tudhatnám melyikükkel leszek igazán boldog évek múlva??? Megbánom-e a döntésem???

Két férfi.. mindkettő szeret.. és sose gondoltam volna, hogy lehet ilyen, de én is szeretem mindkettejüket... Annyira mások... és az egyikről egy életre le kell mondanom... :(

Nem tudom mitévő legyek.. lassan kikészülök lelkileg...

2012. okt. 27. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
SZERINTEM mindenképpen légy őszinte.Oka van annak ,hogy 11 évig éltél ezzel az emberrel,a másikkal viszont csak 1 évig /igaz gyerekfejjel/.Próbálj még egyszer beszélni a barátoddal.Mindent mondj el őszintén.Egy kapcsolatban mindent meg kell,hogy beszélhess a pároddal a besokallás okát és a mindennapi gondokat is.Ha úgy érzed nem müködik akkor válthatsz ha akarsz,de bármit is teszel azt fogadd el és ne örlődj.Neked is csak egy életed van és az óra ketyeg.Sok sikert.
2012. okt. 27. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
szia, szerintem ne hagyd el a jelenlegi párod. mondjuk ez a Te döntésed, de az életedből Én úgy látom nem egy új szerelem/férfi hiányzik. azért 11év hossszú idő. ha összejönnél az újjal aki az exed volt.. rengetegszer eszedbe jutna a párod és ettől szomorú lennél, nem szabad beleugrani egy új kapcsolatba. az új mellett is előjönnek majd a problémák és ki tudja Ő hogyan kezeli.. más lesz Ő is kapcsolatban mint ahogy mutatja magát.. szerintem találjatok a pároddal közösen valami megoldást hogy legyen olyan mint régen. ha a párod nem hajlandó változtatni akkor viszont nem látom értelmét szenvedni tovább..
2012. okt. 27. 14:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat!!!

Megbeszéltem vele mindent... Sajnos/nem sajnos mindig is kimondtam mindent, ilyen vagyok... Eltelt pár hét és most már érti mi volt a baj és kész változtatni bármin, ami nagyon jó és nagyon szeretem azért, hogy megértett és képes tenni értem/értünk..

Viszont magamban nem vagyok biztos... vonz az az élet amit az exxel élhetnék... 11 éve nem találkoztunk és javára vált! Plusz van egy megmagyarázhatatlan kötődés köztünk... Ahogy ő mondta (pár sör után) engem keresett minden nőben.. Sokszor ha vele vagyok csak azt érzem, hogy ez az egész olyan könnyű, természetes, mintha így kéne lennie... Csak egy pillantás és tudjuk egymás gondolatait. Viszont ott a kérdés, ahogy a második kommentelő írta.. Működni fog-e vele? Nem fog-e túlzottan hiányozni a mostani párom?

11 évet éltünk együtt párommal, a fél életem...

2012. okt. 27. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

11 év rengeteg idő, főleg úgy, hogy ilyen korán jöttetek össze. nem csoda, hogy élni szeretnél. én azt mondanám, hogy ne dobd el a jelenlegit a bizonytalanért, mert csak a kaland és az újdonság csábít. viszont ha azt mondom, hogy hallgass a szívedre, akkor az exeddel jönnél össze valószínűleg.

a legjobb lenne mindkettőt sztornózni, egyedül lenni egy kicsit, aztán beújítani egy harmadikra :)

2012. okt. 28. 02:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Pár sör után.Elötte miért nem?
2012. nov. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!