Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számit a korkülönbség? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számit a korkülönbség? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés
van egy lány.már kb 1eve beszélgetünk, és bevallotta, hogy belémszeretett.én elutasitottam, mert szerintem sok a korkülönbség.ö 14éves, állati nagy dudákkal.szép külsö.jól öltözik.érett a korához képest! de mégis gondom van a korral.17 éves vagyok, lassan 18.segítsegek.ti mit tennétek a helyemben?
2012. aug. 26. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:

3és fél év van köztetek...csak most tűnik soknak hidd el, a bátyám 4évvel idősebb a bnőjénél és 13volt a sógornőm mikor összejöttek, és mai napig együtt vannak, nagyon szeretik egymást, ha tetszik próbáljátok meg! :)

19/L

2012. aug. 26. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha most akarnád felszedni, azt mondanám, hogy hagyjad. De ha már beléd szeretett... :)
2012. aug. 26. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:

1 elmúlt 14 szóval, senkit nem zavarhat.

2 ha bejöttök egymásnak, akkor miért hagynád a korkülönbség miatt veszni a lányt?

2012. aug. 26. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
19 évesen nem jönnék már össze vele, de 17-el simán. 3 év nem sok.
2012. aug. 26. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem köztetek nem akkora hű de nagy különbség van, hogy ne jöhessetek össze. Szóval hajrá, de kérlek, ne akard rögtön ágyba vinni!
2012. aug. 27. 09:51
 6/6 BlastNoise ***** válasza:
Hàt èn simàn összejönnèk egy 13-14 èves csajjal ha jòl nèz ki. 17 F
2012. szept. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!