Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működne egy olyan kapcsolat ahol a fiú 18 és a lány 23?
Koromhoz képest elég érett vagyok, inkább a 20 fölötti lányokat preferálom mint a fiatalabb tinilányokat.
Saját véleményen szerint működne, de a nők másképp gondolkodnak, lányok mennyire tudnátok komolyan venni?
Választ lehetőleg korral együtt.
Én voltam ilyen kapcsolatban, de a koromhoz képest egyáltalán nem voltam érett, inkább a tinilányokat preferáltam és nem működött.
A lány már majdnem egyetemet végzett, én meg akkor érettségiztem. Teljesen más dolgok foglalkoztattak minket.
Így visszagondolva én nem is gondoltam igazán komolyan a dolgot, csak jól esett, hogy valaki szeret.
Ez a lánynak is feltűnt (nyilván) pedig nem volt sokkal tapasztaltabb nálam, így szakítottunk. Én meg összejöttem egy tinilánnyal és így mindenki jól járt.
De ez már nem most volt... :) 33/F
27/L
Ha komolyan gondolod, akkor simán működhet a dolog. Főleg, hogy elmúltál 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!