Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már úgy a párotokkal, hogy később megbántátok?
sokat veszekedtünk és soha se ahgytuk volna abba, ha nem békülök ki. Egy ponton meguntam és mondtam hogy vége. Akkor megvonta a vállát és elment. Utána írt smseket, de nem éreztem fontosnak, hogy válaszolnom kellene.
1 hét után feladta. Ha felhívott volna, akkor felvettem volna neki a telefont. Nem igazán próbálkozott jóvátenni, ezért éreztem azt, hogy jól döntöttem, mivel a későbbiekben, lehet hogy cserben hagyott volna. Ám most megéreztem a párnában az illatát és elfogtak az emlékek. 1 évig voltunk együtt...
Nekem volt egy 2 éves kapcsolatom, azonban a srác túlságosan emlékeztetett valakire. Ezért hát dobni akartam, de ő megelőzött, de végül is nekem nagyon hiányozz és végül is kiderült, hogy ő is csak azért dobott mert félt, hogy csalódik bennem, mert hogy fiatal vagyok és forr a vérem. 1 évig szóba sem álltunk egymással, aztán jött tőle az üzi: "Szia, holnap otthon leszel?" Találkoztunk, megbántuk a szakítást, össze jöttünk újra és dúl a love. :)
16/L
Èn bizony megbántam ... mèg most se tudom elfelejtenii
Az biztos hogy ez nagyon sz*r èrzès . Nèha amikor eszembe jut mien hulye voltam akkor anyir sírok... de már kesö
Mond el neki amog tudod mert nehogy kesö legyen
Szerintem próbálj meg inkább továbblépni. Együtt szar volt, biztos nem a semmin veszekedtetek. És egy év járás után egy hétig küldött pár sms-t, akkor szerinted annyira meghatotta a dolog? Ha igazán szeretett volna, akkor teper érted, és esedezik a bocsánatodért. Bocsánat, de szerintem ez így működik. Lépj tovább, ismerkedj, ne félj az újtól. Ne válaszd a járt utat, mert nem biztos, hogy könnyebb is.
Fu, ez nagyon szarul hangzik :D mintha valahonnan idéztem volna phöjj
De igaz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!