Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek rá kíváncsi, ne érdekeljen milyen lehet vele?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól tetszik egy srác, nem alakult úgy,hogy összejöjjünk, más suli más város, aztán egyetem és most mindketten itthon vagyunk. Barátom van akivel szeretjük egymást, de néha amikor azt érzem hogy nem figyel eléggé rám vagy nem érdekli ami engem érdekel elgondolkodom, hogy azzal a személlyel vajon jobban talalnánke, mert tudom, hogy természet és állat kedvelő mint én, a barátomat viszont nem érdeklik ezek, csak a számítógéppel kapcsolatos dolgok...2012. okt. 24. 18:13
1/2 TOMAtm válasza:
ez ellen nem lehet tenni,az meg h olyan pasid van akinek a dolgai nem érdekelnek elég nagy probléma....hogy jöttetek össze egyátalán ha nem sok közös van bennetek,ez nem fog igy sokáig tartani -vagy igen de akkor nagyon keveset lesztek együtt naponta(időben),másképp nem működik.
2/2 A kérdező kommentje:
Amikor összejöttem vele minden érdekelte ami engem is, gondolom meg akart ismerni, aztán nem kezdte érdekelni és általában a véleményünk sem egyezik a dolgokról. Nem tudtam akkor, hogy ennyire megváltozik.
2012. okt. 24. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!