Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állnak tovább, legtöbbször a nők, ha elmúlt a szerelem és szeretet lesz?
Olyan sokszor mikor elmúlik egy szerelem (semmi baj a kapcsolattal) továbbállnak, mert neki nem elég a szeretet, hanem szerelem kell, de tudjuk nincs szerelem örökké.
És képesek vagyunk otthagyni, azt akit a legjobban szerettünk, csak azért mert nekünk szerelem kell.
Mert nem mindegy hogy mennyi idő után alakul át szeretetté. Persze hogy mostmár nem hagynám el a párom, mert tényleg szeretem, DE ha a kapcsolat legelején múlik el a lángolás ott már gond van.
Illetve van akinek a kapcsolatban a szeretet már csak kötődést jelent...
Vagy valami ilyesmi :D
Utolsó, én nem hagynám ott jobbképűért, mert fontos nekem. Pedig én hangoztatom mindig, hogy a külső számít a nőknek, vagy a külső is nagyon számít.
Ja, az elején lehet. :) Míg kialakul a vonzalom. De amikor a másik, mint emberi lény is fontos lesz, nem hagyjuk ott csak úgy.
A gyerekeinknél is találhatnánk szebbeket, jobbakat, mégse cserélgetjük le őket!
Jó esetben a párunkat se CSAK azért. A külső addig fontos, míg felkelti a vonzalmat. Addig nagyon. De aztán már fokozatosan hozzá tud szokni az ember ahhoz, hogy tegyük fel romlik a választottja külseje. Picit meghízik, ilyesmi. :) És a hangsúly áttevődik az emberi dolgokra, arra, hogy a másik ember a társad, így nem fogod otthagyni amiatt, mert "Jé, az meg jobban néz ki!"
Látom persze, ha jobban néz ki, de marhára nem érné meg (nekem legalábbis, pedig nem vagyok függő típus). :)
8-as számtalan nagyon jóképű, ám belül értéktelen, "bunkó" férfit látok tönkremenve. Csajoznak egy ideig, de aztán egyedül maradnak.
Ahogy elmúlnak 30-40 évesek, általában kiüresedik az életük, kiéltek lesznek, tönkreteszik magukat (bulizás, pia) és szép fokozatosan mindenki elpártol mellőlük.
Kellettek a nőknek? Valameddig igen. De hosszú távon senki sem bírta velük. Ismertem egy ritka szépfiút, fiatal korában ivott, balhézott, drogozott, stb. Valamennyire sikeres volt a lányoknál, de mára egy roncs lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!