Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik a hűségesebbek? A nők vagy a férfiak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 13:57
11/18 anonim válasza:
Ne haragudj utolsó,de néha tényleg nem ilyen egyszerû,mindent felrugni a szex miatt!Majd kapok most ezért de tudom,hogy ez nem mûködik ennyire egyszerüen.:(
12/18 anonim válasza:
A megcsalásban nem maga a tény a legsz.rabb h te mással voltál....hanem a hazugság, hogy te pofátlanul hazudtál a másik képébe, értitek? az sokkal nagyobb gáz, ezt kéne felfogni....más kell? akkor lépj le! ha gyáva sz.r vagy lelépni és vállalni a tetteid következményét, akkor minek kapcsolat? de hazudozni sarki cigányárus módjára nem kéne! ezt lenne jó ha mindenki megértené végre...
13/18 anonim válasza:
9. Vagyok.csak annyit hogy nem hazudtam senkinek.miután megcsaltam a barátnőm szakítottam vele,mert nem tudtam volna a szemébe nézni tovább
14/18 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy szakítottál vele...de attól még megcsaltad...és az, hogy nem elégített ki, attól még nem kellett volna rögtön mást keresni...meg is lehet ám beszélni az ezt...rühellem az ilyen embereket...
2012. nov. 8. 13:09
15/18 anonim válasza:
Ez egy relatív kérdéskör, mert ismerni kell a férfiak és nők minden egyes csoportját, hogy lehessen válaszolni. Vannak olyan nők, akik hűségesek, de vannak, akik félrekefélgetnek. Férfiak között is van ilyen, és olyan, szóval szerintem 50-50%.
16/18 anonim válasza:
Ugyanolyan csalfa tetű mind a kettő féle fajta, csak nagy előszeretettel mutogatnak egymás felé, mert ego az van bőven. Egyszerűen el kell fogadni, ha nem ütöd meg az igényszintet, lapátra leszel vágva. Ennyi. Ez nem nemfüggő jelenség. EZ ellen nem tudsz mit tenni. Mindig lesz egy job és jobb és még annál is jobb. Nem kell görcsölni, csak elfogadni.
17/18 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme ennek a kérdésnek. Nyilván a legtöbb ember a saját nemét foga írni.
Összeugrasztod csak ezzel az embereket. Nem bántásból írtam, csak tényleg nem látom értelmét. Megy majd az ujjal mutogatás.
De hogy érdemlegeset is írjak. Annak ellenére, hogy háromszor csaltak meg, sőt sok pasi ismerősöm csalta már meg a barátnőjét, azt mondom igenis emberfüggő, nem nemfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!