Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kik a hűségesebbek? A nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik a hűségesebbek? A nők vagy a férfiak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 13:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nők
2012. nov. 6. 13:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A kutyák...
2012. nov. 6. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akik teljes mértékben ki vannak elégítve minden szempontból!Ha meg baki van akk az megesik ugyanúgy nõknél mint férfiaknál,hogy félrekacsintanak.Szerintem.Ezt nem lehet így egy csoportra szedni!
2012. nov. 6. 14:03
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Kétségtelenül a férfiak...De amúgy nincs ilyen..:)
2012. nov. 6. 14:03
 5/18 anonim ***** válasza:
A nők szerint a nők, a férfiak szerint a kutyák. Szerintem pedig én.
2012. nov. 6. 14:04
 6/18 anonim ***** válasza:
FF
2012. nov. 6. 14:06
 7/18 anonim ***** válasza:

A férfiak.

Legalábbis én a haveri körömből nem ismerek egy srácot sem, aki megcsalta volna a nőjét....

Ellenben már nem egy olyan lányt ismertem, aki nemhogy csalt, de még büszke is volt rá....

2012. nov. 6. 14:08
 8/18 anonim ***** válasza:
42%
A férfiak. Mert ha egy férfi félrekr az nem hűtlenség.
2012. nov. 6. 14:11
 9/18 anonim válasza:
19%
egyetértek a 3.-al.Én is megcsaltam a barátnőm mert nem adta meg amire szükségem volt.de ez mindenkinek a saját személyiségétől függ
2012. nov. 6. 14:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Abban a korosztályban és társaságban, amihez én tartozok, ott a férfiak hűségesebbek, sajnos a lányok jóval nagyobb része kúrt már félre, mint aki hűséges tudott maradni huzamosabb ideig.

De nem lehet így általánosítani, tényleg emberfüggő és szar jellemre utal. Srác aki írta, hogy nem kapott meg valamit és azért csalta meg a párját: miért nem szakítottál vele és kerestél olyat, aki megad mindent amire szükséged van, ahelyett hogy alattomosan átbasztad?

2012. nov. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!