Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szex mániás. Már nincs kedvem vele aludni. Szeretem őt és jó vele de ez már egy kicsit sok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 21:23
11/17 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy nem szeretem és nem kívánom,de nem tudja kivárni amig én kezdeményeznék ,persze hozzáteszem nem heteket kéne.végzek a munkával és olyan érzés mintha ha hazaérünk kötelező lenne a sex,hozzáteszem nem lakunk eggyütt de heti 6 alkalommal ottalszik és nem akarja elviseni ha azt mondom hogy aludj otthon.
2012. nov. 5. 21:39
12/17 anonim válasza:
Itt mindenki lehülyéz, de tudom miről beszélsz. Nekem is volt ilyen barátom, kb. szia, aztán szexeljünk, szinte állandóan...
13/17 anonim válasza:
határozatlan vagy!
Mond keményen az arcába:hogy nem!!!
Bocs,majd máskor..
14/17 A kérdező kommentje:
ahogy irad hogy volt.ez miatt mentetek szét?
2012. nov. 5. 21:44
15/17 anonim válasza:
Na igen akik itt irnak mind pasik és közelebb vannak a tini korhoz mint a felnötthöz. Egy idő után nem evvől áll egy kapcsolat. persze fontos a szex na de nem csak ebből áll és a párok nagyrésze nem szexel állandóan még csak napi szinten sem.
Kérdező: Igenis mondd meg neki hogy most nincs kedved stb. Van ilyen.
16/17 anonim válasza:
Ezért is mentünk szét...már annyira elegem volt belőle...meg akartam beszélni valamit, erre a bugyimba nyúlkál...
17/17 teebo válasza:
Kedves Ági!
Én 36 éves férfi vagyok a feleségem 28 éves lesz. csinosak fiatalosak vagyunk. imádom őt!
NAPI KÉTSZER MEGSZEXELNÉM ! ha hagyná
nagyon jó az egzisztenciális körülmények között élünk. 6 éves kisfiunk van. járunk bulizni is. ő nem dolgozik aktívan , itthon van a gyerekkel.én mindent megteremtek. reggelit csinálok, masszírozom, simogatom , hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!