Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szex mániás. Már nincs kedvem vele aludni. Szeretem őt és jó vele de ez már egy kicsit sok?
Hát addig örûlj míg döngetne feszt!!
Sokan meg nem tudjuk hova tenni magunkat,mert a mi párunk nem szexmániás.....:)!Sõt lassan a szex is egy fogalommá válik!
Egyaltalan mi az a szexmanias?????
Mert en a baratnömet, amikor csak meglatom, akar percenkent kepes volnek lefeküdni vele, mert szerelmes vagyok bele, iszonyuan jo teste van, es kivanom. Ja es nem utolso az a pont sem hogy kurwa jo vele a szex. Ezert 2percenkent szexelünk.
Szexmanias volnek vagy csak szerelmes...
A te bajod az, hogy mar nem kivanod öt vagy esetöeg mar nem is szereted. Ha a szex nem jo egy kapcsolatban akkor annak vege.Ebbe bele kell törödni vagy nagyon gyorsan megoldast talalni. De itt egy jo megoldas:
EZt beszeld meg a paroddal
hát én is úgy gondolom, hogy akármilyen fáradt az ember, ha meglátja a szerelmét, akit szeret, és kivánja külsőleg belsőleg, akkor szerintem nincs olyan, hogy nemet mondjon egy menetre...
Barátom 8 órát dolgozik három műszakban.. mellette tanul, és motorozni jár (szintén jogsi miatt) mikor találkozunk, simán benyögi, hogy nagyon kimerült, és nagyon fáradt, de ha arra kerül a sor, hogy mennyünk aludni, és ledobom a ruháimat, fix hogy rám mászik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!