Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal lányok, miért járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?

Figyelt kérdés
például: 12 éves 20 évvesl, 11 éves 17-18 évessel
2012. nov. 4. 12:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nyolcadikos vagy, neked is meg kéne tanulnod szöveget értelmezni. Mert ugye az olvasás és értelmezés nem ugyan az ;) Egyszer biztos te is voltál nyolcadikos szóval. :) És az egybegyűlteket kérdezted. Egyébként nem tudom, szerintem egy név nem sokat változtat. És igen, név nélkül könnyű pofázni: élő példa vagy rá te. :)
2012. nov. 4. 17:06
 32/44 anonim ***** válasza:
szívesen meg adom a nevemet, ha valami gondod van találkozhatunk is. elképesztő egyesek mennyire lekezelőek és szánalmasak tudnak lenni 20valahány éves létükre.
2012. nov. 4. 17:08
 33/44 anonim ***** válasza:
Isssstenem, nincs időm csak úgy találkozgatni emberekkel, állásom van, örülök, hogy most ráérek számítógép elé ülni!
2012. nov. 4. 17:09
 34/44 anonim ***** válasza:
nem értelmezte mert leszarja mit írsz. meg kb én is úgyhogy privibe csesztessétek egymást köszi.
2012. nov. 4. 17:10
 35/44 anonim ***** válasza:
ha zavarnak a hozzászólások és leszarod, akkor mért nézed?:O amit én leszarok, azt általában nem figyelem árgus szemekkel. töröld magad, ha ennyire idegesít. ;)
2012. nov. 4. 17:12
 36/44 anonim ***** válasza:
67%

"Utolsó: vegyél már elő legyél szíves egy nyolcadikos biológia tankönyvet és nézd meg, hogy mi szerepel az ötödik oldalon (ami, megjegyzem, a tartalomjegyzék után a legelső). a férfiak kamaszkora SARKÍTVA 13-16 életévükig tart, míg a lányoké 12-15 azaz egy év 'csúszásban' vannak e tájban."

Szóval 1 év biológia csúszás az szép! Ezzel indokolni, hogy 5, netalán 10, sőt néha 15 évvel idősebb pasikról álmodoznak egyesek. Hiába az a 32557600 másodperc rengeteg idő.

És az a legendás szellemi felsőbbrendűség amivel példálóztok? Amivel az össze vissza röhögcsélő egy kicsit élethűbb papás-mamás szerepjátékra vágyó tinilányok tucatszor többet érnek, mint a srácok?

"Én nem vallom magam 'érettebbnek', de be kell vallani: átlagon felüli vagyok. ;)"

Hogyne, hány fiatal kiscsaj bizonygatta ugyanezt.. Megsúgom az érettség egyik biztató jele, ha nem erre a tulajdonságodra vagy a világon a legbüszkébb.

"Le lehet pontozni, nem lényeges. Ez az igazság, el kell fogadni. Biológiailag alátámasztottam, nagyon belekötni nem lehet."

A részben biológiai kérdésemre egy erősen korlátozott intervallummal rendelkező választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki.

"Te lekezelően kérdeztél 'az egybegyűlt lányoktól' szerintem jár a lekezelő válasz, még ha piros kézzel is jutalmazod."

Megjátszod még a mártírt is, tipikus... Nyugodjál meg, nem szoktam használni a kezeket, bőven elég nekem ha a válaszaimmal bukok pontokat, de hogy meg legyen a szíved vágya kapsz egy piros kezet egy idősebb férfitól, csak aztán érett kisangyalom, ne kérdezd meg itt majd pár perc múlva, hogy vajon ez mit jelenthet...

2012. nov. 4. 17:24
 37/44 A kérdező kommentje:
köszönöm. mindenkinek ment a zöld kéz,kivétel nélkül.
2012. nov. 4. 17:29
 38/44 anonim ***** válasza:

"Szóval 1 év biológia csúszás az szép! Ezzel indokolni, hogy 5, netalán 10, sőt néha 15 évvel idősebb pasikról álmodoznak egyesek. Hiába az a 32557600 másodperc rengeteg idő.

És az a legendás szellemi felsőbbrendűség amivel példálóztok? Amivel az össze vissza röhögcsélő egy kicsit élethűbb papás-mamás szerepjátékra vágyó tinilányok tucatszor többet érnek, mint a srácok?"

Van fogalmad róla, hogy egy év alatt mennyi minden történik? Úgy látszik nem igazán. Nem baj, internet a barátunk.

Nem minden lány össze-vissza röhögcsélő, de, aki igen, az betudható a hormonális változásoknak. Szerintem a papás-mamás szerepjáték egyébként csak óvodában volt, de te biztos sokkal jobban tudod, hisz' te vagy az idősebb én meg a hülye kisgyerek, aki inkább fogja be a száját és üljön vissza barbiezni.

Mert a számítógép előtt rejszoló 14 éves szerepjátékos srácok többet érnek? Nem hiszem.

"Hogyne, hány fiatal kiscsaj bizonygatta ugyanezt.. Megsúgom az érettség egyik biztató jele, ha nem erre a tulajdonságodra vagy a világon a legbüszkébb. "

Hogyne, ismersz és tudod, hogy én erre vagyok a legbüszkébb. Valószínű.

"A részben biológiai kérdésemre egy erősen korlátozott intervallummal rendelkező választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. "

Googlenek hívják és lehet keresgélni vele, ha nem lett volna elég az az információ számodra, amit leírtam. Bocsánat, megint közbelép az, hogy én vagyok a kisgyerek, biztos nem fogom felfogni, ha ilyen szavakat használsz. Egyébként Idegen Szavak Gyűjteménye, ha már az internetnél tartunk.

A személyeskedésre pedig nem szándékozom válaszolni, mert gusztustalan dolog volt. Beoltottál egy fiatalabbat, most érezd nyugodtan magad okosnak. Gratulálok.

2012. nov. 4. 17:34
 39/44 anonim ***** válasza:
88%

"Van fogalmad róla, hogy egy év alatt mennyi minden történik? Úgy látszik nem igazán. Nem baj, internet a barátunk."

Van, de korántsem annyi, hogy egy tiniszerelmet is meghiúsítson két azonos korú kamasz között.

"Nem minden lány össze-vissza röhögcsélő, de, aki igen, az betudható a hormonális változásoknak."

Persze elnézést, hogy általánosítottam, azt csak nektek szabály. Vitakultúra abszolúte semmibevételének első és közismertebb jegye, az a fránya kettős mérce. Ezt még az egységsugarú neonáci csőcselék is szokta ismerni, igaz hogy mást nem is.

"Szerintem a papás-mamás szerepjáték egyébként csak óvodában volt, de te biztos sokkal jobban tudod, hisz' te vagy az idősebb én meg a hülye kisgyerek, aki inkább fogja be a száját és üljön vissza barbiezni."

Egy középfokú jelző is volt előtte, de sebaj ennek az elhagyásával teljesen értelmetlenné tetted a mondatomat és sikerült megcáfolnod, sőt a csúnya általánosító szerepet is rámagattad.

"Mert a számítógép előtt rejszoló 14 éves szerepjátékos srácok többet érnek? Nem hiszem."

Mondjuk a szerencsétlenek önkritikájuk van legalább... És eme szűk csoport negatív tulajdonságai miért is írja le az összes fiatal srácot kollektíve? Csak nem általánosítunk?

"Hogyne, ismersz és tudod, hogy én erre vagyok a legbüszkébb. Valószínű."

De azért nem bírtad magadban tartani... Nem is én sőt nem is a férfiak jellegzetessége azzal dicsekedni,valamint a kapcsolat alfájává és omegájává tenni, hogy érettebbek min a tüntetéseken használt paradicsom..

"A részben biológiai kérdésemre egy erősen korlátozott intervallummal rendelkező választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. "

"Googlenek hívják és lehet keresgélni vele, ha nem lett volna elég az az információ számodra, amit leírtam. Bocsánat, megint közbelép az, hogy én vagyok a kisgyerek, biztos nem fogom felfogni, ha ilyen szavakat használsz. Egyébként Idegen Szavak Gyűjteménye, ha már az internetnél tartunk."

Közismert kifejezéseket használtam, nem tehetek róla hogy neked fel kell csapni a szótárat hozzá.

Ja és használd a tabulátort vagy az entert kérlek, jelentősen megkönnyítené a mondanivalód értelmezését.

2012. nov. 4. 18:02
 40/44 anonim ***** válasza:
Egyszerűen azt a tényt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki annyinak néz ki, és viselkedi úgy ,mint amennyi a kora. VAnnak későnérősek, és vannak koravének is. Egyszerűen én manapság nem nagyon tudom megmondani egy tizenéves kora végén járó, huszon éves kora eleji lányról, hogy pontosan mennyi. Ugyanígy én pl egy olyan fickó vagyok, aki most 27 évesen lélekben kb. 15 vagyok, kinézetre meg 20 körül. Egyszerűen sokfélék az emberek. A nők általában idősebbnek néznek ki, és ez nem baj, a fickók meg fiatalabbnak. Kb 20 -35 közt eleve meg sem leht saccolni két három év csúszással, hogy ki mennyi pontosan. Szóval annyira nem számítanak az évek, ha kinézetet vesszük alapul. egy 20 éves nő mellett is nézhet ki egy harmincas fickó teljesen normális párnak. A lényeg, hogy ők mennyire tartják magukat összeillőnek. Nyilván egy életerős még fiatal nő mellett pl egy pár pelenkázni való vén tata nem olyan látvány. Az már számít.
2012. nov. 4. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!