Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal lányok, miért járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?

Figyelt kérdés
például: 12 éves 20 évvesl, 11 éves 17-18 évessel
2012. nov. 4. 12:27
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Szerintem az értő olvasást gyakorolnod kéne még egy kicsit, ugyanis írtam, hogy már rég elmúltam 14. 20-on felül vagyok már. A terhességet csak példaként hoztam fel, mert aki ide jár, naponta olvashatja az "Ettől teherbe eshettem?", illetve társait. Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy miért olyan könnyen belevihetőek a tinilányok a sok hülyeségbe. Sajnálom, hogyha az igazsággal megsértettem az "érett" 14 éveseket, illetve azon szánalmas huszonéveseket, akik a saját korosztályukból nem tudnak maguknak barátnőt szerezni.

2012. nov. 4. 16:51
 22/44 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ.Előző válaszóló:én nagyon sok kérdést olvastam itt,gyakorikerdeseken terheségről 13 éves krtól
2012. nov. 4. 16:52
 23/44 anonim ***** válasza:

Mint azt írtam a hozzászólásomban, vannak kivételek, akikre a kijelentésem nem vonatkozik. Csak olvasni ugye tudni kéne.

2012. nov. 4. 16:53
 24/44 anonim ***** válasza:
Amúgy megkérdezném az egybegyűlt hatalmas öntudattal rendelkező leányzótól, ők mitől sokkal érettebbek, mint az ellenkező nemű kortársaik?
2012. nov. 4. 16:53
 25/44 anonim ***** válasza:
14/15 én is olvastam ilyeneket, nem azt mondtam hogy nincs ilyen, csak igen is átlagosítóan írtad. lehet hogy nem hiszed el hogy vannak érettebbek is, ahogy látom... de egyszer mentél volna végig azon amiken én már nem beszélnél így.
2012. nov. 4. 16:55
 26/44 A kérdező kommentje:
Pü-be beszéljétek meg vitákat,mert szabályszegény határán vagytok
2012. nov. 4. 16:57
 27/44 anonim ***** válasza:
Utolsó: vegyél már elő legyél szíves egy nyolcadikos biológia tankönyvet és nézd meg, hogy mi szeerepel az ötödik oldalon (ami, megjegyzem, a tartalomjegyzék után a legelső). a férfiak kamaszkora SARKÍTVA 13-16 életévükig tart, míg a lányoké 12-15 azaz egy év 'csúszásban' vannak e tájban. Én nem vallom magam 'érettebbnek', de be kell vallani: átlagon felüli vagyok. ;) Le lehet pontozni, nem lényeges. Ez az igazság, el kell fogadni. Biológiailag alátámasztottam, nagyon belekötni nem lehet. Te lekezelően kérdeztél 'az egybegyűlt lányoktól' szerintem jár a lekezelő válasz, még ha piros kézzel is jutalmazod.
2012. nov. 4. 17:00
 28/44 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy a lányok előbb érnek, de azért nem 6-8-10 évvel. Akármennyire is szeretnétek, egy 14 éves lány nem érett annyira egy kapcsolatra, mint egy 18 éves fiú.

2012. nov. 4. 17:00
 29/44 anonim ***** válasza:
*16:53-nak üzentem.
2012. nov. 4. 17:01
 30/44 anonim ***** válasza:
név nélkül könnyű pofázni, drága:) amint itt az előttem valók is írták: meg kéne neked is tanulni olvasni. az osztálytársaimra mondtam, meg úgy akik körülvesznek. ja és még véletlenül sem 8.os vagyok. köszöntem.
2012. nov. 4. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!