Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?
Én 24 vagyok, a nőm 18, ezek szerint mi is beleesünk kicsit az általad leírt kategóriába...na és? tudod mennyi az az 5-6 év? semennyi...a lányok előbb érnek a fiúknál, felfogásilag mindenképp és tudod ez van, amikor a mai tinisrácok olyan elb.szott önimádó lenyalthajú bájgúnárok minden egyéniség nélkül, hogy semmit sem tudnak adni egy 15-19 éves lánynak, érzelmileg meg főleg nem...tisztelet az igen kevés kivételnek...arról nem beszélve, hogy se egzisztenciájuk, se élettapasztalatuk nincs semmi...ez van
(de amit az elején írtál az meg totál hülyeség, egy 20 éves srácot sem láttam aki 12 évessel állt volna össze....)
Annyira bírom, mikor a 14-15 éves kislánykák azt mondják, hogy azért keresnek 20+as pasikat, mert a korukbeliek éretlenek. Hát én a való életben valahogy nem ezt tapasztalom. Vajon miért esik teherbe annyi 14-16 éves lány? Mert érettek és felelősségteljesek? Nem hinném. Mindenki annak hiszi magát, de ez kb a 10%-ukra igaz. Persze, kivételek mindig vannak tudom, és ezt nem is nekik szánom.
Ja és hozzátenném, hogy már rég elmúltam 14 éves, és nem is kezdek nálam jóval fiatalabb lányokkal.
# 14/15 Időpont ma 15:27
Na látod, pont az írásoddal bizonyítod, hogy miért is vagytok éretlenek, ti tizenéves fiúcskák...csak a szexre gondoltok, mint a kapcsolat egyedüli jellemzőjére vagy az érettség fokmérőjére. Élő példa vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!