Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiatal lányok, miért járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?

Figyelt kérdés
például: 12 éves 20 évvesl, 11 éves 17-18 évessel
2012. nov. 4. 12:27
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
érdekes modon,régi öregeknél is volt nagy kor különbség meg nő idősebb férjénél
2012. nov. 4. 12:42
 12/44 anonim ***** válasza:
67%

Én 24 vagyok, a nőm 18, ezek szerint mi is beleesünk kicsit az általad leírt kategóriába...na és? tudod mennyi az az 5-6 év? semennyi...a lányok előbb érnek a fiúknál, felfogásilag mindenképp és tudod ez van, amikor a mai tinisrácok olyan elb.szott önimádó lenyalthajú bájgúnárok minden egyéniség nélkül, hogy semmit sem tudnak adni egy 15-19 éves lánynak, érzelmileg meg főleg nem...tisztelet az igen kevés kivételnek...arról nem beszélve, hogy se egzisztenciájuk, se élettapasztalatuk nincs semmi...ez van

(de amit az elején írtál az meg totál hülyeség, egy 20 éves srácot sem láttam aki 12 évessel állt volna össze....)

2012. nov. 4. 13:33
 13/44 A kérdező kommentje:
Én nem itélem el,hogy fiú és lány mennyi idősek kor különbség miatt sem. mellete vagyok és nem ellene.
2012. nov. 4. 13:46
 14/44 anonim ***** válasza:
39%

Annyira bírom, mikor a 14-15 éves kislánykák azt mondják, hogy azért keresnek 20+as pasikat, mert a korukbeliek éretlenek. Hát én a való életben valahogy nem ezt tapasztalom. Vajon miért esik teherbe annyi 14-16 éves lány? Mert érettek és felelősségteljesek? Nem hinném. Mindenki annak hiszi magát, de ez kb a 10%-ukra igaz. Persze, kivételek mindig vannak tudom, és ezt nem is nekik szánom.

Ja és hozzátenném, hogy már rég elmúltam 14 éves, és nem is kezdek nálam jóval fiatalabb lányokkal.

2012. nov. 4. 15:27
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
NAgyon sokkal idősebb az kb 15 -20 év korkülönbség, és attól felfele. 8- 10 év még semmi. egy 18 vagy 20 éves lányhoz egy 27 éves pali simán jó, sőt, egy igazi érett fickót találhat ilyenkor a nő maga mellé. A nők érzelmileg, testileg is hamarabb érnek, a kortárs paliknál sokkal érettebbek, teljesen elfogadható, ha egy komolyabb embert akarnak választani maguk mellé.
2012. nov. 4. 15:31
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

# 14/15 Időpont ma 15:27

Na látod, pont az írásoddal bizonyítod, hogy miért is vagytok éretlenek, ti tizenéves fiúcskák...csak a szexre gondoltok, mint a kapcsolat egyedüli jellemzőjére vagy az érettség fokmérőjére. Élő példa vagy :)

2012. nov. 4. 15:36
 17/44 anonim ***** válasza:
Szerintem az élettapasztalat nem korban mérendő és nem fekszem össze senkivel, nem iszom, nem cigizem, drog eszembe sem jutna, normálisan tanulok napi 4-5 órákat, szerintem elég értelmes vagyok a korosztályomhoz képest. Egyébként mindenhonnan kinéznek, mert nem nézek tehetségkutatókat és nem csevegek róla a többiekkel és én vagyok a 'különc'. A 14 éves 'kislányka' voltam. ;)
2012. nov. 4. 15:37
 18/44 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolók:Azért durva kifejezésekkel vigyázzatok,nagyon kérlek.Nem minden fiú akar szexet pl:. én nem
2012. nov. 4. 15:39
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok, leginkább 15-16-17-18 évesek bókolnak, meg nekem is az idősebbek tetszenek, mert sokkal érettebb vagyok mint a korombeli lányok. az osztálytársaimtól meg a velem egy idős fiúktól is kiver a víz olyan ostobák.
2012. nov. 4. 16:45
 20/44 anonim ***** válasza:
a 14/15ösnek üzenem hogy attólmég hogy idősebb pasim van, igen is van eszem, nem leszek mindjárt terhes. az olyanok akik azoklesznek, ostoba kis ribik. úgyhogy ne átlagosíts..
2012. nov. 4. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!