Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fiatal, de szeretem?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz ugyan, de leírom, reménykedem a segítő tanácsokban.

Megismerkedtem egy lánnyal ő 17 éves. (én 29) Barátságnak indult az egész közöttünk, (egy baráti társaság révén ismertük meg egymást aztán mindenki hazaszivárgott és beszélgettünk) azóta gyakorlatilag olyan lett a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. Rengeteget beszélgettünk, együtt ebédeltünk, moziztunk, sétáltattunk kutyát és tényleg nem vettük egymást abszolút komolyan, húztuk is egymás agyát állandóan, nevettünk bele a világba. Aztán egyik percről a másikra azon kaptunk magunkat hogy szerelmesek vagyunk... de fülig... Lassan 30 éves vagyok, készültem házasságra adni és gyerekre a fejem aztán jött ő és egyszerűen fenekestül felforgatta világomat. Teljesen kétségbe estem és elbizonytalanodtam... Tudom, ehhez a témához a világ mindig negatívan állt a sok rossz példa miatt... Fogalmam sincs mit tehetnék. Kérlek segítsetek!

2012. nov. 1. 18:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Világ életemben velem egykorú barátnőim voltak, vagy nálam idősebbek... Nem tudom miért sodorta pont őt elém az élet...
2012. nov. 1. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
lehet h hibrid gyerekeitek lesznek, és megmentik a világot 2012-től:DD hajrá!:)
2012. nov. 1. 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát 12 év korkülönbség nem kevés, de végül is onnantól kezdve, hogy a csaj betölti a 14-et nem vagy pedofil, hát családod így is lehet, csak annyi lesz, hogy mire ő is készen áll ahhoz, hogy családja legyen, az még jó pár év, és már 35-40 körül leszel, de az még egyáltalán nem késő. Most lehetnek olyan csírák akik mondogatják hogy pedofil vagy, de pár év múlva mikor már 35-40 év körül leszel, akkor meg te nevethetsz, hogy közel 40 évesen milyen szép huszonéves barátnőd van, ismerek több olyan párt is, akik közt 11 év korkülönbség van, és jelenleg is együtt vannak, van 2 gyerekük, és normális életet élnek.
2012. nov. 1. 18:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Faramuci helyzet... Igen. Nem lenne egyedi eset ha működne, de az ember teljesen berezel, mikor ő maga csöppen bele egy ilyen helyzetbe.
2012. nov. 1. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha stereitek egymást járjatok pár év járás kell hogy családot alakitsvele akor már 20 főlőt lesz. Én nemakarok családt de ha lene egy lány akivel szertnék pár évet járnék előte vele mielőt családot alapitok

F/23

2012. nov. 1. 18:21
 6/11 anonim válasza:

titeket érdekel a korkülönbség?

ha nem akkor nincs probléma, másokkal minek foglalkoztok?..

2012. nov. 1. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Készültél házasságra és gyerekre, ehelyett Pedobear leszel. ügyes húzás!
2012. nov. 1. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Akik a pedofíliával dobálóznak, azok tudják egyébként, hogy mit jelent, vagy csak poénból égetik magukat a tudatlanságukkal?
2012. nov. 1. 18:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom... pedig utána nézhetnének... A pedofilíia nem korhoz kötött... Hiába egyidős egy pasi és egy nő, ha a nő teste olyan mint egy hét évesé, akkor is pedofília... Nem én fogom nekik felcsapni a lexikont az tuti.
2012. nov. 1. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pedo vagyok. Kérdező: te nem
2012. nov. 1. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!