Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fiatal, de szeretem?
Egy kicsit hosszú lesz ugyan, de leírom, reménykedem a segítő tanácsokban.
Megismerkedtem egy lánnyal ő 17 éves. (én 29) Barátságnak indult az egész közöttünk, (egy baráti társaság révén ismertük meg egymást aztán mindenki hazaszivárgott és beszélgettünk) azóta gyakorlatilag olyan lett a kapcsolatunk, mintha testvérek lennénk. Rengeteget beszélgettünk, együtt ebédeltünk, moziztunk, sétáltattunk kutyát és tényleg nem vettük egymást abszolút komolyan, húztuk is egymás agyát állandóan, nevettünk bele a világba. Aztán egyik percről a másikra azon kaptunk magunkat hogy szerelmesek vagyunk... de fülig... Lassan 30 éves vagyok, készültem házasságra adni és gyerekre a fejem aztán jött ő és egyszerűen fenekestül felforgatta világomat. Teljesen kétségbe estem és elbizonytalanodtam... Tudom, ehhez a témához a világ mindig negatívan állt a sok rossz példa miatt... Fogalmam sincs mit tehetnék. Kérlek segítsetek!
Ha stereitek egymást járjatok pár év járás kell hogy családot alakitsvele akor már 20 főlőt lesz. Én nemakarok családt de ha lene egy lány akivel szertnék pár évet járnék előte vele mielőt családot alapitok
F/23
titeket érdekel a korkülönbség?
ha nem akkor nincs probléma, másokkal minek foglalkoztok?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!