Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?
Figyelt kérdés
például: 12 éves 20 évvesl, 11 éves 17-18 évessel2012. nov. 4. 12:27
1/44 anonim válasza:
Kötve hisze,hogy egy 20 éves férfi leállna egy 12 évessel...
2/44 anonim válasza:
Amúgy meg ettől nagylánynak érzik magukat.Feltudnak vágni ezzel a barátnők előtt
3/44 A kérdező kommentje:
6 év kor különségtől-15 év kor különbségig.
2012. nov. 4. 12:30
4/44 anonim válasza:
Hát ha más korosztályt írtál volna akkor tudtam volna válaszolni, de ez meglepettXD 11-12 éves lányok 20 évesekkel? Nagyon fiatalok 20 évesekhez.
5/44 anonim válasza:
Kérdező, ez max az álmaidban van így. 20 évesen nem járnak 11 évesekkel.:)
6/44 A kérdező kommentje:
14-17 éves lányok szerelmesek, vagy járnak 23-28 éves fiúkkal
2012. nov. 4. 12:31
7/44 anonim válasza:
14-20as párt ismerek én is
na meg 17-30felettit is... szép ismerősi köröm van..tudom.
8/44 anonim válasza:
Én 14 vagyok és a 18 év körüli srácokat figyelem inkább, azért van ez, mert a korosztályomban a másik nem éretlen és bennem is kialakult az, hogy inkább férfiakat szeretek mint kisfiúkat, akiknek pehelyszőrzetük van. Ilyen egyszerű az egész. :)
14/L
9/44 anonim válasza:
22 vagyok, barátom 31. mert érettebb a korosztályomnál, nem kisgyerek, mint huszonévesek többsége.
10/44 anonim válasza:
16 éves lány vagyok, 20 éves a barátom. Na most nem tudom ez soknak számít-e, de olyat senki ne írjon hogy aki idősebb az tutira 'azt' akarja.
-Egy velem egy korú is akarhatja csak 'azt'.
-A korosztályomban lévő palikák mint éretlen p.öcsök, egyebet sem tudnak csak bunkóskodni, meg cigit kórencsálni.
-Nem akarok a bnőim előtt felvágni, SZERETEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!