Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok sok tanulással ellehet valaki felejteni?
Tanulással szeretném lekötni a figyelmemet.
Szerintetek sikerülhet?
Első válaszoló:Ha szekálásnak szántad a helyesírásos szöveget..hát te se vagy jobb Elős (ha nem szekálás akkor bocsi)
Egyébként igen sikerülhet.
Igen, főleg, ha a helyesírási szótárat lapozgatod...
(különös figyelemmel az "ellehet" vs. "el lehet ..." szavakra.)
Nem veszem fel amit mondtok, inkább bóknak veszem :D
Köszi a válaszokat
Felejteni nem lehet, de bele temetkezni igen. Én egyetemista vagyok, az első évem közepén szakítottunk az első nagy szerelemmel. Első körben nagyon nehéz volt, megfektetett a dolog, de később a tanulásba feledkeztem és nem is volt olyan jó átlagom azóta sem, mint akkor.
Azt azért túlzásnak tartanám kijelenteni, hogy emiatt sikerült elfelejtenem a volt páromat.
Sok helyen bevett dolog a munkaterápia. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy szellemileg és fizikailag leterhelik a traumát átélt embereket, így egyszerűen fogalmazva ne marad kapacitásuk a traumán gondolkodni.
Bevált módszer, egyszer olvastam egy férfiről, akinek meghalt a gyereke és ezzel a módszerrel tudta ép ésszel átvészelni. Nem csodaszer, de rengeteget segít.
Esetleg érdemes mellé kis sportot is tenni, hogy fizikailag is elfáradj és tényleg hulla fáradtan ess esténként az ágyba.
Másrészt a tanulásba fektetett energia sikerélményhez vezet később, ami tompítja a bánat okozta stresszt.
Szóval igen, én nagyon is jó ötletnek tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!