Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikészültem, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészültem, mit tegyek? (kérlek, olvasd el)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.a párommal februárra várunk gyermeket,dolgozunk tanulunk mind2en,plusz ösztöndíjas vagyok,de még igy is segít az anyukám(nagyimtól örökölt lakásban élünk)anya meg egy másik házban a húgommal.Most voltam otthon,és arra figyeltem fel,h a húgom (15 éves)rettentő fura.elkezdtem kérdezgetni,és kinyögte h terhes!!!!!!anya semmit nem tud egyedül nevelt minket,mindent megadott de napi 12órázik ezért:(nem volt ideje ráfigyelni.a húgom nem mondta meg ki az apa először de sírt,nyüszített,könyörgött h ne mondjam meg anyunak.és nagyon megsajnáltam.kiderült,hogy húgom nem tudja ki a gyerek apja,mert együtt volt a pasijával is(aki 20éves)meg miután a pasi dobta bosszúból a pasi haverjával.És nagyon összevesztünk,mert azt mondta h én is terhes vagyok,mi közöm a dologhoz meg h anyu csak engem töm pénzzel a gyerek miatt(holott húgom magánsuliba jár,csak és kizárólag a gas márka cuccait hordja stb)és ha tudom én is meglepem mindig.Anya ha megtudja ezt beleőrül.Én ezt Nem Bírom Feldolgozni...MIt tegyek???

2012. nov. 2. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:
Persze kérdeztem,de olyan szinten ki van tesóm,hogy fulladásig sírta magát...majd hnap megkérdezem,hátha..:(a párom meg engem oktat,hogy miért engedem hogy a húgom idegesítsen...jól össze vesztünk...esküszöm én ha nem lennák terhes már bevettem vna egy-két nyugtatót,pedig sose éltem vele...ilyen még a mesében nincs:(már arra is gondoltam,hogy bántotta vki:((
2012. nov. 4. 01:03
 42/75 A kérdező kommentje:
köszi am a gratulát a babámhoz...rem ez a hatalamas stressz nem tesz kárt a kis fejlődésében:((
2012. nov. 4. 01:04
 43/75 anonim válasza:
Először is próbálj megnyugodni... az idegeskedéssel nem oldod meg a helyzetet, csak a babádnak ártasz vele... Elviheted nagykorúként te az orvoshoz őt, de ha abortuszra kerül a sor akkor szükség lesz a törvényes képviselőjére vagyis az édesanyátokra... Ja és mindenképp keressétek meg az apát!
2012. nov. 4. 02:38
 44/75 anonim válasza:
De ha egyik sráccal sem feküdt le, akkor ki az apa? Nem lehet, hogy megerőszakolták?? :( Sajnos másra nem tudok gondolni, és én is hasonlóan sírógörcsöt kapnék ettől.
2012. nov. 4. 09:46
 45/75 A kérdező kommentje:
Én is gondolok már mindenre:(de annak örülök h elvihetem a saját orvosomhoz.Igyekszem higgadtnak maradni.Am ma sokat beszélgettünk a húgommal,kérdeztem miért hazudott a srácokról.Azt mondta azért mert az igazságot még jobban szégyelli,de tagadta h valaki megerőszakolta vna
2012. nov. 4. 15:14
 46/75 anonim válasza:
Hmm.. ez egyre furcsább. Kíváncsi vagyok, mi történhetett szegény lánnyal. :/
2012. nov. 4. 18:20
 47/75 A kérdező kommentje:
Megtudtam mi történt:((((((((a húgom azért titkolózott és talált ki minden s.zart mert az apa állítólag egy 42 éves 2 gyerekes,nős ember!!!!!!!!aki ráadásul a család barátja:(.viszonyuk volt...remélem ez már a valódi verzió,bár lehet jobb lenne ha nem lenne az:(
2012. nov. 4. 19:50
 48/75 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnálom. :S Még mindig azt tudom tanácsolni, hogy anyukátoknak feltétlen mondjátok el! Sajnos szerintem is az abortusz lenne a jó megoldás. Hiába, nagyon nehéz dönteni egy ilyen helyzetben. :S
2012. nov. 4. 21:13
 49/75 anonim válasza:
elmentetek már orvoshoz? írd a fejleményeket
2012. nov. 5. 14:44
 50/75 anonim ***** válasza:
Nekem ez a sztori sántít. Ha meg igaz már rég elmondhattad volna anyudéknak.
2012. nov. 5. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!