Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikészültem, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészültem, mit tegyek? (kérlek, olvasd el)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.a párommal februárra várunk gyermeket,dolgozunk tanulunk mind2en,plusz ösztöndíjas vagyok,de még igy is segít az anyukám(nagyimtól örökölt lakásban élünk)anya meg egy másik házban a húgommal.Most voltam otthon,és arra figyeltem fel,h a húgom (15 éves)rettentő fura.elkezdtem kérdezgetni,és kinyögte h terhes!!!!!!anya semmit nem tud egyedül nevelt minket,mindent megadott de napi 12órázik ezért:(nem volt ideje ráfigyelni.a húgom nem mondta meg ki az apa először de sírt,nyüszített,könyörgött h ne mondjam meg anyunak.és nagyon megsajnáltam.kiderült,hogy húgom nem tudja ki a gyerek apja,mert együtt volt a pasijával is(aki 20éves)meg miután a pasi dobta bosszúból a pasi haverjával.És nagyon összevesztünk,mert azt mondta h én is terhes vagyok,mi közöm a dologhoz meg h anyu csak engem töm pénzzel a gyerek miatt(holott húgom magánsuliba jár,csak és kizárólag a gas márka cuccait hordja stb)és ha tudom én is meglepem mindig.Anya ha megtudja ezt beleőrül.Én ezt Nem Bírom Feldolgozni...MIt tegyek???

2012. nov. 2. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
hát lehet azt kellene. megbeszélni ketten, hogy nyugodtan mondja el az igazat, nem lesz baj belőle. próbáld meggyőzni, hogy ez nem játék. egy új élet fejlődik a szíve alatt.
2012. nov. 2. 20:13
 32/75 anonim ***** válasza:
Jézusom, hát ez durva O.O Szerintem is kérd el anyudtól és mondd meg neki hogy abból lesz a legnagyobb baj ha nem mondja el a valódi igazat.
2012. nov. 2. 22:58
 33/75 A kérdező kommentje:
jön holnap nálunk
2012. nov. 3. 01:18
 34/75 anonim ***** válasza:
majd írd a fejleményeket, kíváncsi vagyok hogy mi lesz hogy lesz.
2012. nov. 3. 08:38
 35/75 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok rá.
2012. nov. 3. 10:17
 36/75 A kérdező kommentje:
oké:(
2012. nov. 3. 14:26
 37/75 nempublikus válasza:
Szerintem,mindenképp mond el anyukátoknak, kértek egy sürgős időpontot a dokinál, aztán keressétek fel a védőnőt, aki beszél vele a továbbiakról. Sajnos az abortusz az egyetlen megoldás,de ezt csak azért mondom,mert nem rólam van szó. A legjobb barátnőmnek is ezt mondanám, de ha rólam lenne szó,engem az égvilágon senki sem tudna meggyőzni arról,hogy elvetessem,mind1 hány éves vagyok. Remélem rendbe jönnek a dolgaid :) a Babádhoz meg gratulálok! :)
2012. nov. 3. 21:05
 38/75 anonim válasza:
Mind ezzel az a baj, hogy pereg az idő. Ne azon agyaljatok, hogy ki az apa, hanem anyukátoknak mondjátok el mihamarabb!
2012. nov. 3. 21:59
 39/75 A kérdező kommentje:
No,a hugom most aludt el.azt mondta sírva h igaz amit a két csávó mondott!!!!!!!!!!egyik sem az apa.Most szeretné h én vigyem el anya nélkül a dokimhoz.Nagykorúként elvihetném egyáltalán?(inkább a titok,mint ne lássa orvos)
2012. nov. 4. 00:12
 40/75 anonim ***** válasza:
De ha nem az a két apa akkor ki lenne esetleg egy harmadik?
2012. nov. 4. 00:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!