Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészültem, mit tegyek? (kérlek, olvasd el)
Figyelt kérdés
22 éves vagyok.a párommal februárra várunk gyermeket,dolgozunk tanulunk mind2en,plusz ösztöndíjas vagyok,de még igy is segít az anyukám(nagyimtól örökölt lakásban élünk)anya meg egy másik házban a húgommal.Most voltam otthon,és arra figyeltem fel,h a húgom (15 éves)rettentő fura.elkezdtem kérdezgetni,és kinyögte h terhes!!!!!!anya semmit nem tud egyedül nevelt minket,mindent megadott de napi 12órázik ezért:(nem volt ideje ráfigyelni.a húgom nem mondta meg ki az apa először de sírt,nyüszített,könyörgött h ne mondjam meg anyunak.és nagyon megsajnáltam.kiderült,hogy húgom nem tudja ki a gyerek apja,mert együtt volt a pasijával is(aki 20éves)meg miután a pasi dobta bosszúból a pasi haverjával.És nagyon összevesztünk,mert azt mondta h én is terhes vagyok,mi közöm a dologhoz meg h anyu csak engem töm pénzzel a gyerek miatt(holott húgom magánsuliba jár,csak és kizárólag a gas márka cuccait hordja stb)és ha tudom én is meglepem mindig.Anya ha megtudja ezt beleőrül.Én ezt Nem Bírom Feldolgozni...MIt tegyek???2012. nov. 2. 16:11
11/75 A kérdező kommentje:
ja és állította a csávó azt is h húgom a haverjával le se feküdt,mert a kedves haver visszautasította...akkor megszállta a szentlélek a szerencsétlent,nem?de elültette a bogarat a csávó a fülembe...amúgy mondtam a húgomnak hogy el kell mondani anyának mindent,de azt mondta,öngyilkos lesz,ha megteszem,adjak neki időt,és elmondja.
2012. nov. 2. 19:16
12/75 anonim válasza:
Ezzel nem ártasz.
Terhességi teszt. Szerezz be mihamarabb egyet! Párodnak van? Kérd "kölcsön" (utána ne add vissza :D)
13/75 anonim válasza:
Nem lesz öngyilkos, és az idő kegyetlen gyorsan halad, és sajnos véges. Mire bevallaná, lehet, hogy túl késő!!
14/75 anonim válasza:
a hugod egy kur.va
te meg beszélj anyuddal.
15/75 anonim válasza:
Kérdezd meg a másik férfit is !
16/75 A kérdező kommentje:
Huhhh már teljesen összezavarodtam...én ezt sose gondoltam volna a húgomról,ha látnátok,kis szőke,babaarcú,kinézetre mint egy angyal,jó tanuló,ügyesen sportol,van nyelvvizsgája.,..annyira de annyira utálom most h elcseszi a jövőjét:((...terhességi teszten már túl vagyunk,pozitífv neki,de ezt tudtam eddig is.Nem tudom,amúgy mi lehet az igazság,de félek h amilyen labilis tényleg kárt tesz magában,ha szólok
2012. nov. 2. 19:26
17/75 A kérdező kommentje:
a másik férfinak is írtam már,de még várom h reagáljon...csak nem tudtak összebeszélni ennyi idő alatt...
2012. nov. 2. 19:27
18/75 A kérdező kommentje:
a húgom azt mondta nem vagyok az anyja,ne nyomozgassak már utána..
2012. nov. 2. 19:28
19/75 anonim válasza:
A húgod azért fenyegetőzik az öngyilkossággal, mert hazudik. Csupán figyelemfelkeltés szempontjából találta ki ezt az egészet szerintem. Mert Ő úgy érzi, hogy Te vagy a középpontban. Egy terhességi teszttel minden kiderül.
20/75 A kérdező kommentje:
Mondom csinált már tesztet,mikor ott vtam is(nem azért mert nem hittem neki,hanem azt gondoltam egyedül hátha "elrontott"vmit,v ilyesmi)szóval sajnos tuti h terhes:(
2012. nov. 2. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!