Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikészültem, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészültem, mit tegyek? (kérlek, olvasd el)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.a párommal februárra várunk gyermeket,dolgozunk tanulunk mind2en,plusz ösztöndíjas vagyok,de még igy is segít az anyukám(nagyimtól örökölt lakásban élünk)anya meg egy másik házban a húgommal.Most voltam otthon,és arra figyeltem fel,h a húgom (15 éves)rettentő fura.elkezdtem kérdezgetni,és kinyögte h terhes!!!!!!anya semmit nem tud egyedül nevelt minket,mindent megadott de napi 12órázik ezért:(nem volt ideje ráfigyelni.a húgom nem mondta meg ki az apa először de sírt,nyüszített,könyörgött h ne mondjam meg anyunak.és nagyon megsajnáltam.kiderült,hogy húgom nem tudja ki a gyerek apja,mert együtt volt a pasijával is(aki 20éves)meg miután a pasi dobta bosszúból a pasi haverjával.És nagyon összevesztünk,mert azt mondta h én is terhes vagyok,mi közöm a dologhoz meg h anyu csak engem töm pénzzel a gyerek miatt(holott húgom magánsuliba jár,csak és kizárólag a gas márka cuccait hordja stb)és ha tudom én is meglepem mindig.Anya ha megtudja ezt beleőrül.Én ezt Nem Bírom Feldolgozni...MIt tegyek???

2012. nov. 2. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:
közben írt facen a "haver"..megerősítette h nem volt együtt vele.Én már nem értem ki hazudik és ki nem..persze nem ennek a két "úriembernek"a szava a mérvadó,lehet csak menekülnének,nem?
2012. nov. 2. 19:36
 22/75 anonim ***** válasza:
Hmm, ezt a kommentet akkor még nem láttam. Hát ezek szerint tényleg gond van. Ahogy így leírtad, a barátja nem lehet az apa .. de kérdéses, hogy akkor a másik lenne? Ezt ki kellene deríteni, aztán mindenféleképpen beszélni az anyukátokkal! Ez az egyetlen megoldás szerintem.
2012. nov. 2. 19:38
 23/75 anonim ***** válasza:
Ha elmondtad nekik, hogy mi a helyzet, hogy terhes a húgod, akkor van esély rá, hogy csak menekülni akarnak. Szerintem akkor is be kellene avatni anyukátokat.
2012. nov. 2. 19:40
 24/75 A kérdező kommentje:

Egyikkel sem volt együtt a két csávó szerint:

Az "exe" állítja:nem volt szex csak ujjazás

az ex haverja meg hozzá se nyúlt állítólag.

Ezekről h ezt állítják nem szóltam még senkinek.Terhesnek terhes,az tuti.de félek h ha anya előveszi,azt nem viszi el szárazon

2012. nov. 2. 19:43
 25/75 anonim ***** válasza:
Ezt értem. De azt elmondtad ennek a két fiúnak, hogy terhes a húgod? Megindokoltad, hogy miért kérdezel tőlük ilyet? Hogy lefeküdtek-e vele. Erre vagyok kíváncsi, mert ha tudnak róla, hogy terhes a húgod, akkor van esély arra, hogy menekülnének.
2012. nov. 2. 19:45
 26/75 anonim ***** válasza:
61%

"Az "exe" állítja:nem volt szex csak ujjazás"

Ujjazás útján is teherbe lehet esni, amennyiben az ujjon még élő spermium volt. Ezt illene neked is tudnod...

2012. nov. 2. 19:45
 27/75 A kérdező kommentje:
igen,én is erre gondoltam egyből h kamulnak ezek a férfiak...de nem tudom...ilyen hamar összebeszéltek vna?kb.1óra alatt beszéltem mind2vel...és mind2 ugyanugy adta elő:húgom bulizni volt,találkozott a haverral ott ittak,de a csávó nem akart egy 15 évessel szexelni,ezért fogta magát és otthagyta a húgomat a partin
2012. nov. 2. 19:46
 28/75 A kérdező kommentje:
Persze,tudom az ujjazástól is teherbe lehet esni,és akármilyen gusztustalan megkérdeztem a csávót h mi volt:azt mondta nem nyúlt magához kizárólag a húgomat "simogatta".Igen mondtam h húgom terhes,de ezt butaság volt...vmi körmönfontabb módon kellett vna rákérdezni a dologra,de hát nálam leszállt a vörös köd:((
2012. nov. 2. 19:50
 29/75 anonim ***** válasza:
Hááát elég nehéz megmondani, hogy ki az apa. Mindkettőjükre van esély. Bár, ha azt nézed a barátja mégiscsak 20 éves volt, talán tényleg volt annyi esze, hogy azután hogy magához nyúlt, a húgodat nem ujjazta meg. Talán ez hihetőbb. Lehet, hogy a haverja tényleg ott hagyta .. fogalmam sincs. Esetleg meg kellene kérdezni valakiktől, akik láthatták őket együtt, vagy tudhatnak a dologról, hogy lefeküdtek-e. Most így belegondolva, lehet hogy a barátjával hozták össze véletlenül.
2012. nov. 2. 19:56
 30/75 A kérdező kommentje:
Én már mindenre gondolok:(de nem értem minek kellett neki ezt csinálni:(se anya se én nem k.urvultunk soha,tőlünk nem látta ezt.a hugom meg(vele is beszélek facen most)azt mondta szeretne pár napot nálam lenni,kéreztessem el anyától.megengedjem neki és próbáljam itt kipuhatolni az igazat?
2012. nov. 2. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!