Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot tudnátok adni? Kérlek olvasd végig
Kislány, te látod is, ami írsz? 13 évesen egy majdnem felnőtt, gyakran részeg pasival kavarsz?
Hova tart ez a világ??
elöször is, legy büszke magadra, hogy felered esszel, hogy meg nem vagy eleg erett a szexhez. es habar nagyon szereted a baratodat, nem fekszel le vele csak azert, mert felsz, hogy elveszited. ez tenyleg becsülendö es okos, felelössegteljes döntes. azt is meg lehet erteni, hogy ö 17 evesen mar szexelne... persze az meg normalisabb lenne, ha nem..de ne legyünk naivak. nehez helyzetben vagy, de sajnos ez nem jarhato ut. ha ö is szeret es legalabb olyan intelligens, mint amilyen te vagy, akkor ö szakit veled es sorra megdugogatja a csajokat a bulikban. nagyon menönek fogja magat erezni. te meg idövel tul leszel rajta es talalsz egy olyan fiut, akivel majd nem kell ilyen dolgokon gondolkozni. tudom, hogy könnyü ilyet mondani, irni, de szakits vele, mert kesöbb csak meg jobban serülni fogsz.
21/L
Pontosan nagyon felelősségteljesen gondolkodsz, és ez tényleg becsülendő.
Viszont ő ha ilyet mond hogy nagy az esélye hogy megcsal, akkor meg is fog vagy már megtette. Közhelyek de aki igazán szereti a másikat akkor azért mindent megtesz, és főleg nem tud máshoz hozzáérni vagy szexelni vele...sajnos ez tény. De benne már a gondolat is felmerült..így tényleg az lenne a legjobb hogy a magad védelme érdekében szakítasz, mert meg fogja tenni és az neked nagyon fog fájni...ha tényleg szeret még visszakönyörögheti magát és bizonyíthat..abból tényleg látni fogod a komolyságát a dolognak ha meg hagyja az egészet akkor jobb is, így legalább kevésbé sérülsz...
26/l
És azért akarta megvárni, hogy betöltsd a 14. életévedet, hogy azután lefeküdhessen veled?
13 éves még gyerek: kiskorú, 14 éves pedig még gyerek: fiatalkorú. De egyik korban sem "engedélyezett" a szexuális kapcsolat szerintem.
De egyébként is, mit akarsz tőle? Ő nem sokára érettségizni fog, te pedig még csak most jársz a gimnázium elején. Sőt...
Szerintem engedd el. Ha tényleg fontos vagy neki, 2-3 év múlva is így lesz. Addig meg nem kell a piára fognia, hogy megtetszik neki más lány.
Én párom még ittasan is tudja, hogy ki vagyok, és hogy engem szeret.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!