Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kérlek írjatok pár tanácsot
a barátom katona és hétfőn úgy köszöntünk el egymástól h szia majd csütörtökön mert kedden szolgálatba volt szerdán meg pestre ment exének a nővéréhez akivel elvileg "testvéri" kapcsolatba vannak de csütörtökön vártam és nem jött mire este felhívtam h mért nem jött és közölte h még csak most jön vissza pestről fent aludt a csajnál és pénteken facebookon néztem az adatlapját és a csaj írta neki h "gyere majd újra húsi" és ő vissza írta neki h "jó igyekszem húsi" és ezt sikerült végül is valamennyire megbeszélnünk mire megkérdezi h bízok e benne annyira h elmondjon valamit mire azt mondta h a csaj megkérte h házasodjanak össze papíron h tudjon örökbe fogadni egy gyereket ami barátom nevén lenne és amint megvan a gyerek elválnak és pluszba lenne Pesten egy közös cégük és h ez nem kevés pénz lenne...
segítsetek kérlek nem tudom h mit tegyek és h mit higyek :(
"megkérdezi h bízok e benne annyira h elmondjon valamit"
erre azt válaszolnám, hogy: NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!