Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kérlek írjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regina56 kérdése:

Mit tegyek? Kérlek írjatok pár tanácsot

Figyelt kérdés

a barátom katona és hétfőn úgy köszöntünk el egymástól h szia majd csütörtökön mert kedden szolgálatba volt szerdán meg pestre ment exének a nővéréhez akivel elvileg "testvéri" kapcsolatba vannak de csütörtökön vártam és nem jött mire este felhívtam h mért nem jött és közölte h még csak most jön vissza pestről fent aludt a csajnál és pénteken facebookon néztem az adatlapját és a csaj írta neki h "gyere majd újra húsi" és ő vissza írta neki h "jó igyekszem húsi" és ezt sikerült végül is valamennyire megbeszélnünk mire megkérdezi h bízok e benne annyira h elmondjon valamit mire azt mondta h a csaj megkérte h házasodjanak össze papíron h tudjon örökbe fogadni egy gyereket ami barátom nevén lenne és amint megvan a gyerek elválnak és pluszba lenne Pesten egy közös cégük és h ez nem kevés pénz lenne...

segítsetek kérlek nem tudom h mit tegyek és h mit higyek :(

2012. júl. 8. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálatok aztán zajlik az élet.
2012. júl. 8. 22:39
 2/5 fünof ***** válasza:
Szerintem kamuzik, és az örökbefogadás nagyon hosszú menet, míg odaadják
2012. júl. 8. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

"megkérdezi h bízok e benne annyira h elmondjon valamit"

erre azt válaszolnám, hogy: NEM

4/5 anonim ***** válasza:
Szükséged van ilyen hülyeségekre? Keress egy normális palit,az ilyenek hibbantak.
 5/5 Zsocca ***** válasza:
Az én véleményem az hogy ez egy nagy kamu és én biztos isten hogy nem hagynám hogy ilyent csináljon ha meg mégis megcsinálja akkor elhagynám mivel a házasság nem kis dolog még ha csak papíron is + még hogy az ő nevire fogadnak örökbe egy gyereket azért az sem kis dolog. Szerintem vagy a csaj tervez valami olyant amiből a barátod rosszúl fog kijönni vagy a barátod hazudik neked. de ennyire hülye nem lehet a barátod hogy bele menjen. Én elhagynám az biztos ha mégis belle menne. de ez csak az én véleményem én nem akarom hogy ez miatt szakíts vagy ilyesmi én ezt csinálnám hogy te mit akarsz az csak rajtad múlik és csak te döntheted el hogy mit is akarsz. HA valamit akarsz kérdezni még írj csak nekem nyugodtan :)
2012. júl. 8. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!