Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha nem unjátok már a férjetek? A sok hülyeségét pl a szokasait meg mindent? Máskor meg teljesen odavagytok érte és hianyzik? Normális ez.
És a feleségetek? Az enyém ma hajnali ötkor elkezdett táncolni a Hakuna Matatara egy fakanállal a kezében
és ez magához képest még gyenge is volt
4!
Jó fej lehet az asszony !!
:))
Kérdező! Dehogynem unom ! Beszél, mindíg beszél.sugárzik belőle a negatív hozzáállás: rossz idő lesz, jön a szegénység (igaz, már itt van), keveset tojtak a tyúkok, sokat ugatnak a kutyák..már a kenyér sem az igazi..stb.
Még a muzsika tv-ben is a siratós nótákat hallgatja..:((
Na, hálistennek több szobánk van, ilyenkor messze elhúzok Tőle..
Amúgy jó ember. Szerintem normális amit érzel.
Legalábbis nagyon remélem, mert én is így vagyok ezzel..:))
Még csak a vőlegényem, de azért válaszolok. Eddig soha, egyetlen percre sem untam őt, a kis hülyeségeit meg többnyire szórakoztatónak tartom :) De nem vagyunk olyan régóta együtt (csak három éve), gyanítom tíz év házasság után hamarabb "repül majd a tányér" :)
Bár most is vannak szokásai, amiket nem értek, és amiktől csak a fejemet fogom. Pl. a zöldségeket (paprika, paradicsom) rendszeresen meleg vízzel mossa, és ha lebukik, még tagad is, pedig egyértelműen forró a zöldség a kezében...
A megkezdett tejes/vajas stb. dobozokból az utolsó kortyot/falatot soha nem hajlandó meginni/megenni, és ha nem figyelek, van 500 majdnem üres doboz a hűtőben, plusz a megkezdettek, sőt, ha elfeledkezik magáról, akkor a félig üres doboz mellé is megnyit újat...De szerencsére erről már kezd leszokni.
Én nagyon szeretnék egyszer annyit lenni Vele, hogy megunjam. Sajnos a rengeteg munka miatt ez még várat magára.
24N
4 Ez nagy:D
5 Az uramról?:OÁmen.
Én nagyon unom!!!!
Bár még nem a férjem, de ha így haladunk, akkor nem is lesz!
Állandóan morog, mindig van valami baja, állandóan panaszkodik, és ez kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!