Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire voltál/vagy problémás...

Mennyire voltál/vagy problémás kamasz? Sok hülyeséget csináltál?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 22:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Most, hogy kamaszok a gyerekeim nem győzöm mondani az anyumnak, mekkora mázlija volt velem. :)
2012. márc. 16. 22:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Összegyűjtöttem kb 20-30 nagyobb békát a közeli tóból és teleraktam velük a nyaralónkat miközben a hugom 7 éves volt
2012. márc. 16. 22:28
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

velem elég sok probléma volt, most 22 évesen nagyon felnézek a szüleimre, hogy el tudtak viselni:)

lázadó rocker voltam, cigi, pia, koncertek... csapkodtam az ajtót, hisztiztem, elszöktem otthonról, ha nem engedtek el:S

Jó pár éve már pedig csinosan öltözködöm,teljesen kinőttem ezt a korszakomat, érettebb nőnek érzem magam. Szerintem kellett ahhoz ez a korszak, hogy ezzé az emberré váljak mint amilyen most vagyok. :)

2012. márc. 16. 22:30
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem voltam problémás sosem. Persze, volt, hogy veszekedtem anyával vagy a nővéremmel, de nem volt sok gond velem. Tanulni jól tanultam, néha csináltam hülyeségeket, de sosem volt olyan, hogy aggódniuk kellett volna, hogy nah, már megint mit műveltem.

Viszont nem hiszem, hogy ez annyira azon múlt, hogy én annyira nagyon jó gyerek voltam, hanem hogy jól összejött a személyiségem a neveltetésemmel.

2012. márc. 16. 22:34
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
A maiakhoz képest? Egy angyal voltam! :)
2012. márc. 16. 22:36
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem voltam rossz kamasz, mégis anya úgy állít be, hogy én vagyok a világ legrosszabb gyereke, mert 21 évesen van egy barátom és nála szerettem volna aludni. Egyre többet akart. Tökéletes embert akar belőlem csinálni, nem érti meg, hogy nincs tökéletes ember.
2012. márc. 16. 22:36
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

Hát én inkább a másik véglet voltam. A jókislány aki mindig itthon ül. Na nem mondom, hogy mindig jó voltam, mert sokszor szájaskodtam meg összevesztem a szüleimmel, vagy nem mosogattam el mikor kellett volna, mindig a neten lógtam, nem igazán tanultam jól stb. De nem volt velem olyan gond hogy kiszöktem itthonról, vagy leittam volna magam stb.

22/L

2012. márc. 16. 22:44
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Nekem szüleim egyáltalán nem lázadtak kamaszkorukban, valahogy nagyobb krízisek nélkül átvészelték. Nekem úgy jött, mintha helyettük is kellett volna. Mára már kinőttem.

28 / F

2012. márc. 16. 22:48
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Soha semmi gond nem volt velem. A végén már a szüleim zavartak el otthonról, hogy "Menjél már bulizni, nem igaz, hogy mindig itthon vagy!"
2012. márc. 16. 22:58
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Velem sem volt semmi gond, inkább már túl jó voltam, bár sok mindent nem vettek észre a szüleim/nagyszüleim de inkább lelki dolgokban mint gyakorlati rosszaságban, nagyon magamba fordultam kamaszkoromban, akkor jött ki a szeretet/normális közeg hiánya, amiből senki nem vett észre semmit, mert nem mutattam kifelé.
2012. márc. 16. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!