Hogyan lehetnék kiegyensúlyozott kamasz? 15/L
Figyelt kérdés
Iszonyatosan stresszes vagyok, mindent az utolsó pillanatra halasztok, ha lenne bõven idõm, akkor is. :S Nagyon lusta vagyok, sosrm segítek itthon, emiatt bũntudatom van. Nagyon szétszórt vagyok, miközben tanulnom kéne, gépezni szoktam. Azt hiszem, minden a gép miatt van. Tudom, hogy most, ha leülnék tanulni, késõbb ki tudnék menni hóembert készíteni, játszani a kutyámmal, de képtelen vagyok innen felállni. Pedig tudom, hogy bárni más a gépezésnél jobb program és hasznosabb. Hogyan változtassak? 15/L2012. febr. 4. 11:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem már az is jó, hogy megfordult a fejedben, hogy változtatni akarsz. Sokszor én is leragadok a gép előtt, pedig ezer dolgom lenne. Nekem az vált be, hogy meghatározok magamnak még délelőtt egy órát, amikor pörgök, és megcsinálok mindent amit csak tudok. Ilyenkor jó érzéssel tölt el egész napra, hogy valami hasznosat is csináltam. A gépezést meg próbáld lecsökkenteni minden nap egy kicsivel, amíg el nem éred a max. egy órát. Talán beválik! Majd írd meg, hogy mire jutottál!:-)
2/5 anonim válasza:
Szia! :)
Én 16 éves vagyok, én is sokszor esek ebbe a csapdába... Most pl. egy verset, bioszt, matekot kéne tanulnom, törit jegyzetelnem, berakni a szennyesem a mosógépbe...
Szerintem találj valami jó sportot! Tudom, nehéz belefogni, de legalább valamit élvezettel csinálsz :) És gondolj arra is, hogy ez a kapcsolataid, tanulásod rovására megy... :S
Ha gondolod, írj privátot, és beszélgethetünk! =)
3/5 anonim válasza:
Nemfogsz tudni hóembert készíteni, mert ilyen hidegben nem tapad a hó, és nemtudsz gömböket gyúrni. A kutyát pedig csukd le a kazánházba, mert rohatt hideg van és ő is fázik. Te pedig gépezz meg mosogass el, más úgysem lehet ilyen hidegben csinálni, és majd holnap tanulsz.
4/5 anonim válasza:
szerintem te az ikrem vagy... nálam is ugyan ez van. még nem sikerült változtatnom rajta...
5/5 anonim válasza:
A "kiegyensúlyotott" és a "kamasz" fogalmak ütik egymást.
Egy jótanácsom van számodra: Éld túl! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!