Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire voltál/vagy problémás...

Mennyire voltál/vagy problémás kamasz? Sok hülyeséget csináltál?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

A mai kamaszokkal összehasonlítva teljesen normális lányka voltam. Tekintve,hogy ma egy 15 éves lány azt hiszi,hogy 25 és úgy is viselkedik,az én 15 éves befordulós,gót zenét hallgatós,rajzolgatós-versírós barátokkal angolóráról ellógós énem a szüleimnek álomutazás lehetett! :D mondjuk 18 évesen,amikor nem egyetemre mentem,hanem dolgozni és utazgatni,koncertekre járni,volt némi nézeteltérés itthon,de mindent összevetve jó gyerek voltam!:D

25/L

2012. márc. 16. 23:16
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Magamat borzalmas kamasznak ítélem meg. Soha nem fogok magamnak megbocsátani, épp ezért mondom mindenkinek, hogy ezerszer gondolja meg, hogy mit tesz.

Anyukám szerint viszont dramatizálok és annyira nem volt durva. Azért nem irigylem.

2012. márc. 16. 23:16
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Depresszió és öngyilkossági kísérlet miatt sok időt töltöttem kórházban, nem ettem, nem beszéltem, 40 kilóra fogytam, és az orromon ledugott csővel kényszertápláltak.

Szal mondhatjuk h problémás kamasz voltam. :D

2012. márc. 16. 23:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Én depis és kényszeres cselekvő voltam.Hol cigiben,hol piálásban,hol hánytatásban jött ez elő.Igazából nem tudtam lázadni,mert sose engedtek semmit a szüleim.Volt, hogy elszöktem buliba,vagy pasizni,de sose derült ki.(már ha ez lázadásnak számít).
2012. márc. 16. 23:35
 15/22 anonim ***** válasza:

"A maiakhoz képest? Egy angyal voltam! :)"

A válasz 73%-ban hasznosnak tűnik.

Ez egy mai tini lehetett. XD

2012. márc. 16. 23:52
 16/22 étoile et lune ***** válasza:
Hát, nekem sulis gondjaim voltak, sokat lógtam, és nem igazán törtem magam azért, hogy benne legyek az ,,osztályközösségben." Viszont a lógásaimról tudott anyukám, és elintéztem az igazolásokat is, úgyhogy inkább az ofőmnek volt baja velem, nagyon nem tudott kezelni és hatni rám (arcoskodó tesitanár), és emiatt sokszor kiakadt, és így problémás tagnak számítottam osztályon belül...:)
2012. márc. 17. 00:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Én minden ellen lázadtam. Szörnyű kamasz voltam a férjemmel együtt (már akkor ismertük egymást), megszöktem, hazudoztam arról hogy hol vagyok(barátnőm otthona helyett pesten, vagy a balatonon), cigiztem, káromkodtam.

Aztán benőtt a fejem lágya. Megkomolyodtam, levizsgáztam, összeházasodtunk, és ma már anyuka vagyok.

Nekem édesanyámmal nem voltjó kapcsolatom, szerintem ez is közrejátszik.

2012. márc. 17. 07:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is problémás voltam.Magamnak.A szüleimtől külön éltem,tizenévesen dolgoztam,suliba jártam mellette,meg éltem a kis életemet.Viszont a sok meló miatt többször voltam kórházban is kimerültséggel.

Albérletben kezdtem egy tanyán az életem,nagyon szerettem ott,mert olcsó volt és kényelmes,így sok pénzt tudtam spórolni.

Közben persze jó volt,mert bármit megtehettem,senki se szólt rám,hogy hanyadik sörömet iszom vagy éppen miért viszem haza a páromat(sokáig együtt voltunk,futó kalandom csak kevés volt)

Egy idő után "kiéltem" magam,meg a munka és a sulik miatt nem volt időm/energiám bulizni,így ráhagytam 16 évesen,aztán normálisan éltem,nem jártam el kocsmázni.Onnantól szigorúan meló és sulik.

2012. márc. 17. 08:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem voltam annyira problémás. De sokat sírtam, és szinte mindig szófosásom volt a napi problémáimról. De se buli, se pia, se fiúk, se rossz jegyek nem voltak.
2012. márc. 17. 09:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Soha nem volt velem gond. Nem buliztam, jol tanultam, gimi mellett dolgoztam, jogsit szereztem a megkeresett penzbol, a cigit meg ki se probaltam, reszeg sose voltam. Tenyleg semmiben nem lazadtam es nem erzem, hogy kimaradtam volna valamibol.

20/L

2012. márc. 17. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!